Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ОКРУЖНА ЛИГА: Рекапитулација 8.кола

rss

06.10.2019. Милан Милојевић

Рутевчани настављавају са победама, Рудари се консолидовали, Крушијанима слађи бод против лидера, Корманци непријатно изненадили, Палилулцима бод у дербију зачеља.

Детаљ са утакмице Напредак 2012-Наисус 1977

Можемо рећи да је био успешан викенд наших окружних лигаша. Велики бод су Крушијани узели на свом терену у Гредетину против лидера првенства из Рожине, екипе која је до овог кола имала стопостотан учинак на свом конту. Једини стрелац за изједначење резултата био је Милош Милановић у 54 минуту. Могли су домаћи и до целог плена али је Александар Петровић у 89 минуту погодио стативу.

Рутевчани се не шале. Тренутно четвртопласирана екипа на табели је до ногу потукла у Батушинцу домаћу екипу Младости, којој је прошле сезоне за длаку измакла зона. Јунак утакмице и двоструки стрелац био је Немања Рајковић, док се у листу стрелаца уписао и млађани Вељко Станковић.

Рудари су се после неочекиваног прошлонедељног пораза од екипе Падине издигли и лако и убедљиво победили новајлију из Баличевца. Двоструки стрелац био је Алекса Стојменовић, док су се по једном уписали Петар Ђорђевић и Стефан Петровић.

Корманци су везали други узастопни пораз. Овог пута на свом терену гости из Кочана били су бољи те заслужено однели сва три бода.

Алексиначка Палилула доноси слађи бод из Гаџиног Хана. У  дербију две последње пласиране екипе мреже су мировале, те је стање на табели остало не промењено.

СЕМАФОР 8. КОЛА :

Напредак 2012 – Наисус 1977 1:1

Раднички 1947 - Моравац (ЗТ) 3:2

Младост - ОФК Рутевац 1908  0:3

Слога - Раднички 1924  0:4

Моравац (Ч) – Падина 1989 2:3

Рудар АЛПОС – Баличевац 1974  4:0

Заплањац - Палилула  0:0

Расовача - Дољевац 1:2

Елид – Победа  1:3

Наисус из Рожине и даље убедљиво води на табели са 22 освојена бода, Рудар АЛПОС остаје други заједно са Радничким из Кочана али сад су смањили заостатак за лидером, те имају по 18, Рутевчани су и даље на четвртом месту, сакупивши 16 бода, Корманци су након другог везаног пораза пали на девето место, заједно са Младошћу из Батушинца те екипом Дољевца са по 12 освојених бода, Крушијани су и даље тринаести са осам бодова на свом конту, док Палилулци деле последње место са некадашњим српсколигашем из Гаџиног Хана, сакупили су по 4 бода.   

Следећег викенда на Алексиначком Руднику екипа Рутевца дочекује Заплањац, и очекује нова три бода, Корманци гостују екипи Падине у Баличевцу, Крушијани гостују у Дољевац, док на градском стадиону у Алексинцу у комшијском дербију Палилула дочекује екипу Рудара.


# фудбал Гредетин Нишавска окружна лига Алекса Стојменовић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима