Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Одигран градски дерби Напредак-Рудар

rss

22.09.2013. Ненад Стојић

У суботу је на градском стадиону, са почетком у 16 часова, одигран градски дерби између екипа Напретка и Рудар Алпоса са Алексиначког Рудника.

Одигран градски дерби Напредак-Рудар

Пред неколико стотина гледалаца и у скоро идеалним условима за игру,виђена  је занимљива партија која је обиловала головима. Крајњи резултат је гласио 3:2 за госте са Алексиначког  Рудника.

Гости су повели са 1:0 голом Симоновића, иначе новог појачања  екипе Рудара.То је био и резултат са којим су екипе отишле  на полувреме. Изједначујући  гол за Напредак је дело играча  Рудара Бојовића, који је лопту главом спровео у сопствену мрежу. Гости су повели голом капитена Земљака, али се нису дуго радовали јер је одбрамбени играч  Напретка Здравковић након пар минита изједначио  на 2:2 прецизним ударцем главом. Победу екипи Рудара и нова 3 бода донео је најбољи појединац на терену, Симоновић, након грешке  једног одбрамбеног играча  Напретка.

Крајњи утисак је да су гости заслужено  победили, обзиром да су имали више  шанси  за гол,а са друге стране главна појачања  у екипи Напретка су овог пута подбацила. Колико је утакмица била пуна зара  и борбе сведоче  и неколико жутих  и два црвена картона која су добили играчи  обе екипе због неспортског понашања.

Тренутно екипа Напретка има скор од једне победе, једног ремија и четири  изгубљене утакмице,док екипа Рудара има једну победу више, а пораз мање.

У следећем колу екипа Напретка гостује Балканском, док на Алексиначки  Рудник стиже  екипа Радана.


# фудбал Рудар ФК Напредак ФК
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима