Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Ново злато и бронза за Алексинчане

rss

15.10.2018.

На Интернационалном џиу џицу турниру "Санкт Петербург Опен 2018" који је одржан у суботу и недељу, 13. и 14. октобра 2018. године, у Санкт Петербургу у Русији наступило је преко 650 такмичара из Русије, Казахстана и по први пут из Србије.

Ново злато и бронза за Алексинчане

Клуб "НиФ" из Алексинца је као представник Србије наступио са два такмичара - члановима Репрезентације Србије који су освојили једну златну и једну бронзану медаљу.

Златну медаљу у својој категорији кадети -73кг након пет остварене тешке победе освојио је Милош Миљковић, док је бронзану медаљу освојио Филип Трајковић у категорији -94кг.

Филип се такмичио са знатно старијим и много искуснијим такмичарима али је успео у репасажу да освоји медаљу. Никола Трајковић због повреде коју је задобио прошлог викенда на турниру у Немачкој није наступао у борбама, па је у Русији имао улогу тренера чиме је својим искуством и саветима са клупе у многоме допринео у освајању Милошеве и Филипове медаље.

На овом престижном Азијско-Европском такмичењу наш клуб и нашу земљу је представљао међународни судија Драган Трајковић који је од стране судијске организације Русије добио част да суди два финала као главни судија на татамију.


# Никола Трајковић Филип Трајковић Русија Драган Трајковић Милош Миљковић N&F џиу џицу клуб НИФ
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима