Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Нова појачања и почетак припреме за ОФК Слога из Добрујевца

rss

11.08.2019.

Управа ОФК Слога, на челу са председником клуба Слободаном Вељковићем није седела скрштених руку у данима паузе. Прошлогодишње првенсто ОФК Слога је завршила на трећем месту, иако је била у трци за виши ранг све до задњег кола. Истим темпом наставља се и ове године, а приоритет екипе је освајање првог места и пласман у виши ранг такмичења.

Нова појачања и почетак припреме за ОФК Слога из Добрујевца

Екипу у летњем прелазном року није напустио нико тако да је костур екипе остао исти, у клубу су доведена и неколико појачања то су махом искусни играци који су дошли из екипе ОФК Дражевац. То су Марко Поповић, Дејан Вуладиновић, Марко Миладиновић, Растко Радојковић, Никола Мијаиловић и Душан Благојевић.

Поред костура екипе и нових шест појачања у клубу очигледно је да ће ОФК Слога јуришати ка освајању првог места што се може наслутити већ и после прве пријатељске утакмице против прошлогодишњег првака ОФК Алексинац и новог члана окружне лиге ОФК Рутевац који је декласиран на домаћем терену резултатом 5:1, осим те утакмице у наредном периоду ОФК Слога ће одиграти још неколико пријатељских утакмица све до почетка првенства.


# фудбал Дражевац Марко Миладиновић Слога ОФК Добрујевац
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима