Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Клуб "Ниф" успешан на међународном џиу џицу турниру у Словенији

rss

04.03.2019.

У суботу и недељу, 2. и 3. марта 2019. године у спортској хали „Табор“ у Марибору у Словенији одржан је 15. међународни турнир "Марибор ОПЕН 2019" и 2. коло регионалне Јадранске џиу џицу лиге.

Клуб "Ниф" успешан на међународном џиу џицу турниру у Словенији

На турниру "Марибор ОПЕН 2019" који је ове године имао статус европског купа и био бодован за међународне ранг листе, наступило је око 500 такмичара из 26 клубова из 15 држава Европе: Аустрије, Италије, Мађарске, Немачке, Белгије, Пољске, Израела, Румуније, Хрватске, Бугарске, Црне Горе, БиХ, Србије, Македоније и Словеније.

Такмичари клуба "НиФ" остварили су запажен резултат освојивши 5 медаља: 2 златне, 2 сребрне и 1 бронзану. Остаје жал за изгубљена два финала где су нијансе одлучивале али нашим такмичарима је недостајала спортска срећа.

Златне медаље освојили су:
- Данијела Јоић у категорији нада (У14) -57кг
- Филип Трајковић, у категорији: јуниори (У21) -94кг

Сребрне медаље су освојили:
- Никола Петровић, у категорији кадети (У16) -60кг
- Андрија Богдановић, у категорији кадети (У18) -81кг

Броназану медаљу је освојио: 
- Никола Трајковић, у категорији сениори (+21) -85кг (због повреде није могао да одради свој 4. меч у категорији и домогне се вишег пласмана)

У екипном такмичењу одржано је 2. коло регионалне Јадранске џиу џицу лиге у коме су такмичари клуба "НиФ" имали један меч са екипом „Феникс“ из Подгорице, Црна Гора, и изгубили резултатом 5:1. Наша подмлађена екипа је дала све од себе и трудила се да доследно брани боје свог клуба, нашег града и наше земље, али су за противника имали веома јаку и искусну екипу.

Наступили су следећи такмичари:

  •     - Никола Трајковић из Алексинца
  •     - Андрија Богдановић из Алексинца
  •     - Никола Петровић из Моравца
  •     - Младен Миловановић из Алексинца
  •     - Филип Трајковић из Алексинца
  •     - Милош Миљковић из Вакупа


# џиу џицу Никола Трајковић Филип Трајковић N&F џиу џицу клуб НИФ Никола Петровић Милош Миљковић Андрија Богдановић Данијела Јоић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима