Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

"Ниф" на турниру у Марибору освојио пет медаља

rss

08.04.2013. Извор: Радио Алексинац

У суботу и недељу, 06. и 07. априла 2013. године, у спортској хали „Табор“ у Марибору у Словенији одржан је 9. Интернационални турнир "Роби Рајх", на коме је учествовало 346 такмичара из 34 клубова из 11 држава Европе (Немачка, Пољска, Швајцарска, Аустрија, Италија (и Сицилија), Србија, Хрватска, БиХ, Црна Гора, Македонија и домаћин Словенија).

Џудо и џиу-џица клуб „Ниф“  наступио је са седморицом тренутно најспремнијих такмичара у неколико категорија - сениори, јуниори, кадети и наде, а предводио их је тренер Драган Трајковић. На овом престижном такмичењу наши такмичари освојили су укупно 5 медаља - 2 златне и 3 сребрне.

Јуниор Владица Ранђеловић у категорији до 56 килограма и кадет Никола Трајковић у категорији до 76 килограма освојили су златне медаље. Другопласирани су били Дарко Грујић, у категорији јуниора до 62 килограма и дебитанти Мартин Павловић у категорији наде до 62 килограма и Филип Трајковић у категорији наде до 60 килограма. Млађан и Стефан Грујић овога пута су остали без медаља.Нажалост, због недостатка средстава, четворица такмичара „Ниф“-а нису отпутовала у Словенију.

- Наш клуб већ четири године наступа на овом престижном  такмичењу и до сада су наши такмичери постизали веома запажене резултате, не само од интереса за општину Алексинац, већ и од интереса за наш савез и државу. То су и овога пута потврдили освојивши укупно пет медаља. Успех је утолико већи јер су две медаље освојили такмичари у млађим категоријама, који по први пут наступају на овако јаком такмичењу, па у будућности наш клуб не треба да размишља о резултатима - истиче за Радио Алексинац тренер Драган Трајковић.

Поред Алексинчана, из Србије су на турниру у Словенији учествовали и клубови из Београда, Новог Сада и Темерина, који су такође остварили запажене резултате.

 

video...

Коментара: 0


# Никола Трајковић Филип Трајковић Радио Алексинац Драган Трајковић медаља борилачки спортови Мартин Павловић
@ 

[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима