Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Напредак: Сезона под знаком питања

rss

12.08.2014. Радио Алексинац

Да ли ће се фудбалски клуб Напредак такмичити и ове сезоне, још увек се не зна јер је клуб у изузетно тешкој финансијкој ситуацији.
Ипак, неистите су приче да се Напредак спаја са другим клубовима, потврдио је за Радио Алексинац председник Управног одбора Миодраг Младеновић.

Напредак: Сезона под знаком питања

Иако је први тим претрпео одређене кадровске промене, у Напретку имају велика очекивања од предстојеће сезоне. Међутим, све то зависиће од прилива новца из општинске касе. Играчи су спремни да у суботу изађу на терен и одиграју меч првог кола новог првенства, али ће до тога доћи једино ако им сва дуговања буду исплаћена, наводи Младеновић. У старту је потребно око 300.000 динара, а клуб касније очекује и одређена средства од спонзора, као и из ребаланса буџета.

- Отишло је неколико играча из Ниша, али смо и довели неке играче. Сви они ће остати до суботе. Кадровски смо добри, ништа слабији него прошле године, али имамо финансијских проблема, па и амбиције зависе од тога. То у овом тренутку не зависи од нас, играчи су ту и спремни су. Имам дуговање према њима и док то не измирим, тешко ћемо наставити такмичење.

Младеновић је објаснио да одређена обећања постоје, али да она до сада нису била испоштована, па је то у многоме закомпликовало ионако тешку ситуацију у овом алексиначком клубу. Он је такође одбацио могућност да Напредак такмичење настави у нижем рангу.


# фудбал Радио Алексинац Напредак ФК Миодраг Младеновић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима