Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Напредак декласирао нишког Константина

rss

28.11.2017.

Захваљујући Војкану Ерору, стратегу управе Напретка и изванредном тренеру Небојши Раичевићу, Напредак успева из кола у коло да буде све бољи.

Напредак декласирао нишког Константина

Доказ томе је и утакмица против КК Константин из Ниша, у којој је КК Напредак успео да декласира нишки тим са више од 30 поена разлике. Млади играчи жељни доказивања, уз несебичну помоћ Шикмана и Богавца, успели су прошлогодишњег прволигаша да добију резултатом 106 - 72.

Хала спортова у Алексинцу је овог викенда било испуњена са много више навијача, тако да се публика враћа на трибине. У изјави за Алексинац Нет, стратег Напретка Војкан Ерор каже:

"Захваљујем се искрено нашој верној публици, и свим играчима Напретка, а посебно тренеру Раичевићу, видели сте и сами играли смо феноменално. Прилику су имали и наши најмлађи играчи, наша деца коју сматрамо будућим звездама нашег тима. Резултат није изостао. Ситуација је заиста тешка, али најважније нам је да наш тим јесте сложан, да игра добру кошарку и да улажу заиста надљудске напоре. До краја првог дела првенства остале су још 4 утакмице од којих су гостовања у Лесковцу и Лазаревцу. У Алексинцу играмо против Жаркова из Београда и Академика из Србобрана. Кортистим прилику да позовем публику да у што већем броју да дође, подржи и награди аплаузом атрактивне потезе Јанћића, Зорнића, Стевановића, Маринковића, Шикмана Богавца и других."


# кошарка Војкан Ерор Напредак КК Алексинац.Нет Константин КК
@KKNapredakAl @aleksinacnet @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима