Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Млади рукометаши из Алексинца учествују у кампу на Борском језеру

rss

03.07.2019.

Иако спољна температура прелази 35. подељак, млади рукометаши и рукометашице започињу овогодишњи међународни омладински камп на Борском језеру. У прелепом амбијенту одмаралишта "Савача" на Борском језеру, у присуству преко сто педесет деце из региона (Македоније, Словеније, Хрватске, Републике Српске и Србије) по први пут у 39 година дугој историји кампа, учествују и младе играчице и играчи женског и мушког рукометног клуба Алексинац.

Летњи рукометни камп Борско језеро 2019

У идеалним условима за тренинг, лепо опремљеним собама, квалитетном и здравом храном, шесторо младих заљубљеника у овај спорт из нашег града је по први пут на овом престижном и међународно познатом кампу. Боје Алексинца на кампу браниће Огњен Тривунац, Теодора Бранковић, Сара Мијалковић, Наталија Павловић, Нина Ђорђевић и Дарко Живановић. Квалитетне и разноврсне тренинге уз координацију са својим колегама тренерима, води Светислав Бели Јовановић, главни тренер ЖРК Наисе из Ниша.

Уз жељу да стекну нова знања о рукомету, нова познанства и другаре, леп провод и квалитетан рад, управа ЖРК Алексинац свима жели успешан почетак кампа.


# рукомет Алексинац ЖРК камп Дејан Павловић Бели
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима