Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Костић учествовао на 22. Новосадском полумаратону

rss

31.03.2015.

На новосадском полумаратону, међу 1100 такмичара, учествовао је и Предраг Костић из АК Напредак

Костић учествовао на 22. Новосадском полумаратону

У Новом Саду је 29.03.2015. одржан 22. Новосадски полумаратон. Преко 1100 тркача учествовало на овој манифестацији. У главној трци на 21.1 км било је 806 такмичара из 16 земаља.

Предраг Костић је представљао наш клуб на овом такмичењу. Заузео је пласман између 15. и 20. места, очекујући коначне резултате, а трчао је 1 сат 23 мин. 56 сек.

"Првих 10 км сам био у водећој групи такмичара и држао одличан ритам, после 12 км сам осетио бол у пределу стомака који ми је пореметио ритам и онемогућио много бољи резултат од овог који сам остварио. Нисам задовољан овим резултатом, слабији је од претходног за 3 минута, али ипак сам завршио трку до краја и остварио неки пласман. Конкуренција је била доста јака, стаза је била одлична за нови лични рекорд, али овог пута то нисам успео да остварим." каже Костић.

"На наредним тркама пробаћу да померим границу испод 1 сата и 20 минута за коју сам спреман, добио сам већ неке позиве за наредна такмичења, а у наредних пар недеља одлучићу на коме такмичењу ћу учествовати." објашњава своје планове најпознатији алексиначки атлетичар.

 


# атлетика Предраг Костић Нови Сад полумаратон
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима