Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

КМФ Алексинац 2015 освојио прве бодове

rss

01.11.2015. Саша Марковић Гидра

Након „9 лаких комада“ од екипе Академца из Ниша, фудбалери КМФ Алексинац 2015 освојили су прве бодове у Регионалној футсал лиги Исток, против екипе Гургусовца из Књажевца.

КМФ Алексинац 2015 освојио прве бодове

Наша екипа, „ношена“ на трибинама са око 300 гледалаца, показала да упркос малим бројем тренинга и скорим окупљањем екипе може да обрадује овдашњу фудбалску јавност.

Наши момци се нису предавали ни после водства противничке екипе од 2-0, иако су у том периоду имали неколико стопостотних промашених шанси. На полувреме су отишли са резултатом 2-1.

У наставку утакмице наши момци, бодрени публиком, крећу на све или ништа, стручни штаб проналази добитну поставу која преокреће резултат на 5-3. Екипа Гугусовца је успела само на крају да ублажи резултат на коначних 5-4.

У нашем тиму најбољи је био Милош Станковић са 4 гола, а један је постигао Смиљан Стојанов. Голове за екипу Гургусовца постигли су Ђорђевић 2 гола а Гавриловић и Ћирић по 1 гол.

Епитет играча утакмице је понео Милош Станковић, који је одушевио Алексиначку публику својим головима и виртуозном игром фактички „залудео“ противничку екипу, која се неспортски понела према њему желећи да га буквално „осакати“ оштрим стартом у последњој секунди утакмице исказајући тим чином своју немоћ на терену.

Уследећем колу Кмф Алексинац гостује екипи Пут Инжињеринг из Ниша, па је ово уједно и позивница свим Алексинчанима који се живе у раде у Нишу да се окупе у што већем броју на трибинама и пруже подршку нашим момцима.

Све информације везане за Кмф Алексинац можете пратити на њиховој фејсбук страници, као и на нашем сајту.

 


# фудбал Саша Марковић Гидра КМФ Алексинац футсал Милош Станковић Смиљан Стојанов
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима