Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Јастребови у истом друштву и ове године

rss

16.09.2016. Саша Марковић

У среду 14. септембра, КК “Јастреб” из Алексинца је почео припреме за наредну сезону.
Захваљујући одустајању неких тимова да наставе такмичење у Првој српској лиги – Југоисточне Србије, "Јастребови" су административним путем остали у истом рангу такмичења.

Јастребови у истом друштву и ове године

Да је то права вест за овај клуб, могло се видети и на првој овогодишњој прозивци, где се појавило око двадесет кошаркаша са жељом да у наредној сезони носи дрес КК Јастреба.

Клуб су напустили Драгољуб Шикман, Јанко Џунић и Никола Недељковић који су отишли У КК “Напредак” - Алексинац.

Нова појачања за Јастребе су пре свих одлични племејкер Радмило Мојсиловић (иначе спортски директор КК “Напредак”), затим повратници у клуб Милан Станковић, Стеван Спасић, Никола Стојановић и Никола Видић.

По речима председника клуба Марка Хабеа, Јастребовима ове године сигурно неће претити испадање из лиге, а бековска линија биће ослонац тима. Стара бољка ће и даље бити недостатак играча на центарским позицијама, а тренерска палица ове године припала је Немањи Голубовићу иначе дугогодишњем играчу КК “Јастреба”.

Судећу по свему виђеном очекују се лепша времена за овај симпатични колектив, врло популарног међу алексинчанима јер у њему наступају “домаћи” играчи који играју срцем за свој клуб и град. Надамо се да ћемо се у ову тезу убрзо уверити већ 1. октобра када почиње овогодишња првенствена трка.


# кошарка Радмило Мојсиловић Драгољуб Шикман Јастреб КК Марко Хабе Стеван Спасић Немања Голубовић Јанко Џунић Милан Станковић Никола Стојановић Никола Видић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима