Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

НИФ најуспешнији и у Скопљу

rss

12.11.2012.

У суботу 10. новембра 2012. год. у спортском центру „Македонско сонце“ у Скопљу, у Македонији, одржан је међународни ју јитсу турнир „Скопље Опен 2012“ и 4. коло Јадранске џиу џицу лиге.

ЈАДРАНСКА ЏИУ ЏИЦУ ЛИГА и Међународни турнир „Скопље Опен 2012“
На међународном турниру „Скопље Опен 2012“ наступило је 19 клубова из пет држава бивше СФРЈ: Словеније, БиХ (Републике Српске), Црне Горе, Србије и Македоније. Наши такмичари су остварили одличне резултате освојивши 14 медаља (по 7 медаља у млађим и старијим катергоријама) чиме је наш клуб био најуспешнији на турниру.

Златне медаље освојили су: Грујић Стефан (пионири -45кг), Стефановић Милан (пионири -57кг), Ранђеловић Владица (јуниори -56кг), Грујић Дарко (јуниори и сениори -62кг) и Грујић Млађан (сениори - 69кг), сребрне медаље освојили су Павловић Мартин (пионири -57кг), Миловановић Марко (пионири -65кг), Ивановић Катарина (кадети +63кг), Стефановић Данијел (јуниори -69кг) Милетић Стефан (јуниори -85кг) и Стојилковић Милош (сениори -94кг), док су бронзане медаље освојили: Живковић Урош (пионири +57кг) и Стојановић Миљан (пионири +65кг).


Од 17.00 часова одржано је 4. коло ЈАДРАНСКЕ ЛИГЕ на коме су постигнути следећи резултати:

Српска 1 (БиХ) : АДК Марибор (СЛО) 2:3
Рисови (МАК) : Војводина (СРБ) 3:3
Н&Ф Алексинац (СРБ) : Српска 2 (БиХ) 6:0
Олимпико (МНЕ) : Војводина (СРБ) 6:0
Рисови (МАК) : Олимпико (МНЕ) 1:5

Табела после 4. кола, прве четири екипе које су оствариле пласман у Фајнал фор:

1. АДК Марибор (СЛО)
2. Олимпико Подгорица (МНЕ)
3. Н&Ф Алексинац (СРБ)
4. Рискови (МАК)

Фајнал фор ЈАДРАНСКЕ ЛИГЕ одржаће се 15. децембра 2012. год. у Темерину, на коме ће се за улазак у финале састати пласиране екипе 1.-4. и 2.-3. односно:

- АДК Марибор (СЛО): Рисови (МАК)
- Олимпико Подгорица (МНЕ) : Н&Ф Алексинац (СРБ)


Репрезентативни наступ алексиначких бораца:

Чланови РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ из нашег клуба: Грујић Дарко, Стефановић Данијел, Грујић Млађан и Стојилковић Милош ће од 30. новембра до 02. децембра 2012. год. наступати на Светском првенству за сениоре у џиу џицу, које ће се одржати у Бечу, у Аустрији.

Репрезентацију Србије са осталим члановима стручног штаба предводиће национални тренер Репрезентације Трајковић Драган, тренер нашег клуба из Алексинца.



# џиу џицу N&F џиу џицу клуб НИФ Скопље Јадранска лига борилачки спортови
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима