Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

ФУТСАЛ: Најава 6.кола

rss

21.11.2019. Милан Милојевић

Оба наша лигаша играју дерби мечеве

ФУТСАЛ: Најава 6.кола

Брђанка у оквиру 6.кола Региналне футсал лиге ''СЕВЕР'' у петак, са почетком од 19 часова, гостује у Сокобањи екипи Озрена.

Алексинчани су везали три тријумфа у низу, тако да у лепом расположењу дочекују сутрашњу утакмицу.

Ово је права прилика да виде где се налазе у односу на комшије из Сокобање јер су и они добро стартовали у новој сезони. Биће ово поред комшијског и дерби комплетног кола, пошто се обе екипе налазе на деоби другог и трећег места са по девет освојена бода.

Алексинчани су ушли у серију 'јаких'' утакмица. У прошлом колу тешко извојевана победа против Темнића, док следећег викенда их очекује прави спектал против Параћинаца који су лидери севера са максималним бројем бодова.

 

                            **************

 

У понедељак у оквиру 6.кола Треће футсал лиге ''ИСТОК'' млада екипа Алексинца са почетком у 21 час, у спортској хали у Алексинцу, дочекује лидера истока екипу Лесковца.

Након пет одиграних сусрета Алексинчани имају само три освојена бода, налазе се у зони испадања, али сви верују да могу парирати Лесковчанима који су ове сезоне скоцкали респектабилан састав.

Овој младој екипи је преко потребно искуство, али сви у клубу верују да се неће обрукати у понедељак и да ће пружити достојан отпор екипи Лесковца, посебно јер након овог сусрета их очекују три везана гостовања. 

 

Још један занимљив футсал викенд je пред нама, многи ће се запутити пут Сокобање да пруже подршку екипи Брђанке, док се такође очекује и велики број навијача који ће навијати за младе Алексинчане у понедељак.


# футсал
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима