Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Финале купа Србије за јуниоре

rss

09.09.2013. АК Напредак

На Финалу купа Србије одржаном 07.09.2013 у Новом Саду, учествовали су наши такмичари који су у претходним тркама изборили место за финале.

Финале купа Србије за јуниоре

Учествовали су Милица Зековић у трци на 400 м, која је остварила резултат 1.01.34 и заузела 5. место, треће место јој је измакло за 17 стотинки.

Марко Николић је у трци на 1500 м заузео одлично 3. место, поправио је свој најбољи резултат за више од 6 секунди, сада је ЛИЧНИ РЕКОРД 4.03.53. Ово је била Маркова најбоља трка у овој години,иако је имао доста слабији резултат од осталих такмичара који су били у финалу он их је све изненадио и у одличном финишу заузео 3. место.

Милан Зековић је требало да буде 3. такмичар у финалу, али због отказивања такмичара из других клубова није се одржало 10 000 м ходање.

Ово је било последње такмичење на стази за ове такмичаре у овој години,остварили су одличне резултате на скоро сваком такмичењу,или је била медаља или лични рекорд. У наредном периоду очекује нас тежак рад како би се што квалитетније припремили за Крос такмичења која већ крајме месеца крећу. Главно такмичење биће 16 новембра у Београду, када се одлучује који ће такмичари представљати Србију на 20. Првенству Европе у кросу.
 


# Милица Зековић Марко Николић Милан Зековић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима