Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Филип Трајковић освојио злато на европском такмичењу

rss

09.10.2018.

Одличне спортске вести стижу из Гелзенкирхена у Немачкој. На Гранд слам џиу џицу турниру "Герман Опен 2018" који је одржан у суботу и недељу, 6-тог и 7-мог октобра, клуб "НиФ" су представљала три такмичара, чланови репрезентације Србије, и освојили једну златну медаљу и један сениорски пласман 5. место.

Филип Трајковић освојио злато на европском такмичењу

Златну медаљу у категорији јуниори -94кг након три остварене тешке победе освојио је Филип Трајковић, иначе актуелни првак Европе у овој категорији.

Никола Трајковић, од ове године најмлађи сениор је након 4 победе и 2 пораза заузео високо 5. место у својој категорији сениори -85кг чиме је освојио нове бодове за Светску ранг листу. Изгубио је борбу од такмичара из Пољске за улазак у полуфинале.

Милош Миљковић иако је кадет, наступао је у категорији Јуниора -69кг. Он је у првој борби са знатно искуснијим такмичарем из Белгије задобио повреду те је био принуђен да преда свој меч и тако остао без прилике да се бори за медаљу.

На овом престижном такмичењу у Европи наш клуб и нашу земљу је представљао међународни судија Драган Трајковић који је након овог успешног суђења испунио све критеријуме за стицање највеће Европске судијске лиценце "Континентал А".

Управа клуба "НиФ" Алексинац


# Никола Трајковић Филип Трајковић N&F џиу џицу клуб НИФ Драган Трајковић Немачка Милош Миљковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима