Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Фестивал борилачких спортова у Бугарској: 13 медаља за младе борце

rss

21.11.2016.

Борци алексиначког Џудо и џуи џицу клуба N&F учестововали су на фестивалу борилачких спортова у Софији.

Фестивал борилачких спортова у  Бугарској: 13 медаља за младе борце

У недељу, 20. новембра 2016. год. у спортској дворани "Арена Армец" у Софији, у Бугарској, одржан је Фестивал борилачких спортова у организацији Бугарске џиу џицу федерације, Бугарске теквондо федерације, Бугарске националне карате федерације, Спортске асоцијације Републике Бугарске и Централног полицијског карате и џиу џицу клуба.

На Фестивалу су одржана такмичења на 5 борилишта у теквондоу, каратеу, џиу џицу, бразилској џиу џицу и полицијској самоодбрани, наступило преко 600 такмичара из око 70 клубова из Бугарске, Србије и Македоније.

Наши такмичари наступили су у категоријама: полетараца, пионира, нада, кадета и јуниора, и својили укупно 13 медаља: 3 златне, чак 6 сребрних и 4 бронзане, чиме су у генералном пласману заузети високо 4. место. Остаје жал за изгубљених 6 финалних борби.

Златне медаље освојили су: Богдановић Андрија, Ивановић Катарина, Пејчић Немања.

Сребрне медаље освојили су: Корлат Андреј, Јанковић Давид, Антић Ненад, Миљковић Милош, Павловић Мартин, Јовић Стефан.

Бронзане медаље освојили су: Ивановић Михајло, Милошевић Вељко,  Миладиновић Лука, Милосављевић Андрија.

Наши такмичари су показали свој раскошни таленат, посебно су се издвојили Андрија Богдановић, Катарина Ивановић, Немања Пејчић, Мартин Павловић и Стефан Јовић који су у својим борбама успешно применили тактичке варијанте, указали да се на њих наредних година може озбиљно рачунати и по ко зна који пут показали да се у нашем клубу одлично ради са млађим категоријама.

На Фестивалу је судила трочлана судијска екипа из Алексинца: Драган Трајковић, Млађан Грујић и Милан Николић.


# џиу џицу фестивал Драган Трајковић Бугарска борилачки спортови Катарина Ивановић Немања Пејчић Млађан Грујић Мартин Павловић Милан Николић Андрија Богдановић Стефан Јовић НиФ Софија (Бугарска)
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима