Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Џудо: Лазар Станковић првак централне Србије

rss

18.11.2015.

Такмичари џудо клуба "Алексинац" су, на IV изборном првенству Централне Србије за полетарце одржаном 15.11. у хали Чаир у Нишу, освојили 4 медаље.

Џудо: Лазар Станковић првак централне Србије

Наш такмичар Лазар Станковић је освојио пехар за најбољег полетарце у категорији до - 28 кг. и тиме потврдио прво место у централној Србији. 

Ово је такмичење највећег ранга за полетарце. Пехар је за мало измакао Анђели Николић, која је заузела друго место.

Трећа места су освојиле Леа Митић и Дора Васић, које су и следеће године полетарке, тако да се од њих највише тек очекује.

Истог дана је одрзан и V Међународни турнир "НАИССУС", а такмичари џудо клуба "Алексинац" су освојили 3 медаље.

У јакој конкуренцији млађих и старијих пионира, где су поред домаћих такмичара учествовали и такмичари из Бугарске, добре резултате су остварили Марко Димитријевић (треће место), Зоран Трајковић (треће место), Филип Станојев (треће место).

"Задовољна сам резултатима који смо постигли у овој години. Имамо у овој години освојених 88 медаља, а наравно круна напорног рада и труда је освајање пехара за полетарца у 2015 Лазара Станковића. Овим великим резултатом смо показали да се џудо заиста шири на просторима Алексинца и да важимо за озбиљан клуб који ће доносити још пуно медаља из овог олимпијског спорта." изјавила је Бојана Станковић, тренер клуба.

 


# Ниш џудо Бојана Станковић борилачки спортови Лазар Станковић џудо клуб Алексинац Леа Митић Дора Васић Филип Станојев
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима