Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Две медаље за Зековиће

rss

10.06.2013.

Зековићи су се са два такмичења, одржана у два наша велика града, вратили са две медаље.

Две медаље за Зековиће

На 4.међународном митингу "Проф. Александар Маринковић" одржаног  8. јуна у Београду на стадиону Војне Академије учествовала је Милица Зековић као чланица репрезентације Централне Србије у трци на 400 метара за јуниорке и заузела је 3. место са резултатом 60.32.

Одличан резултат за Милицу пред почетак најважнијих трка у сезони. Ово је најбржа трка у овој години и очекује се још боље време у наредним тркама.

На Првенству Србије у ходању одржаном у Нишу 8. јуна у Нишу Милан Зековић је освојио 1. место у трци на 10 км за јуниоре са резултатом 48 минута и 50 секунди.

"Ово је била последња трка у овом делу сезоне за Милана, следећа такмичења крећу крајем августа месеца и почетком септембра. Можемо да кажемо да је сезона била успешна у овом првом делу,очекивања су била мало већа од остварених резултата. Најбитиније је да је Милан ходао константно на 48 минута све претходне важне трке. Поправио је свој лични рекорд за 2 минута у односу на прошлу годину. Очекујем у другом делу сезоне побољшање овог резултата." - наводи тренер Предраг Костић

 


# атлетика Предраг Костић Милица Зековић Милан Зековић Александар Маринковић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима