Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Дерби зоне ”ИСТОК” у Суботинцу, дерби ОФЛ-а у Краљеву

rss

27.04.2019. Милан Милојевић

Данас је на програму комплетно 24.коло зоне ”ИСТОК”. Права посластица за наше љубитеље фудбала десиће се у Суботинцу где домаћа Моравица дочекује другопласирани Хајдук Вељко из Неготина.

Фото: архива

Како каже за портал Проверена вест, капитен и најбољи играч Моравице из Суботинца, Ненад Милуновић екипа ће изгарати да изненади Неготинце и поред осам бода заостатка за водећим Тимочанином.

"Наша екипа нема шта да изгуби, играмо добро овог пролећа, на табели смо одмах иза водеће тројке, што је за једну малу средину као што је Суботинац велики успех. Неготинци морају да играју офанзивно јер њихови конкуренти имају на папиру лакше противнике, па је то наша шанса за изненађење. Мораћемо да пазимо на прве ведете Неготинаца Давидовића и Вујадиновића, а очекујем да ћу допринети успеху своје екипе ако се упишем у листу стрелаца" – завршава капитен Суботинчана.

На другој страни Рудари са Алексиначког Рудника ићи ће у комшилук код екипе Наша Крила из Белотинца којима су јесенас откинули бод на свом терену. Мечеви су на програму од 16:30 часова.

Што се тиче Окружних лигаша из наше општине у суботу се игра локални дерби 26.кола у Житковцу између домаће Мораве и Палилуле из Алексинца. Такође у суботу али на градском стадиону у Алексинцу Напредак дочекује Наисус из Рожине. У недељу Црвена Звезда из Горњег Љубеша хвата последњи воз за опстанак гостовањем домаћем Дољевцу. У Корману долази фаворизована Расовача, док Напредак из Крушја гостује у Чапљинцу домаћем Радничком. Све утакмице се играју од 16:30 часова.

У 16.колу Општинске фудбалске лиге у суботу се играју два сусрета. У Јаковљу домаћа Победа дочекује екипу Шкриљца из Брадарца, док у Радевцу домаћи Полет игра са Јединством из Бобовишта. Утакмице су на програму од 17 часова.

У недељу у преподневном термину од 11 часова у Краљеву се игра дерби сезоне између првопласираних тимова Рутевца и Полета из Витошевца. У Трњану Борац дочекује Јастребац из Тешице, док у Гредетину гостује Слога из Добрујевца.

Коло затварају од 17 часова у Дражевцу домаћа екипа и Ратар из Горње Пешчанице.


# фудбал Моравица Рудар ФК Суботинац Гредетин Моравица ФК општинска лига Ненад Милутиновић Милан Милојевић нишка фудбалска зона
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима