Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Четврта медаља са Европских челенџ купова за НИФ

rss

27.10.2013. Џудо и Џиу џицу Клуб Н&Ф

Такмичари алексиначког џиу џицу клуба успешно су учествовали на Европском челенџ купу 16. Интернационалном турниру у Словенији.

Четврта медаља са Европских челенџ купова за НИФ

У суботу, 26. октомбра 2013. год. у Брежицама у Словенији, одржанје European chellange cup-ECC (Еврпопски челенџ куп) и 16. Интернационални турнир "Словенија Опен 2013" у џиу џици за категорије кадета, јуниора и сениора на коме је учествовало  око 200 најбољих такмичара из 8 држава Европе: Пољске, Немачке, Аустрије, Италије, Словеније, Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине и Црне Горе.

Такмичар нашег клуба Никола Трајковић је у својој категорији, кадета - 73 кг освојио 2. место и сребрну медаљу и ово је за њега друга медаља са Европских челенџ купова.

Ово је узезетно велики успех нашег клуба јер је ово за наш клуб четврта медаља са Европских челенџ клубова (European chellange cup) а то је пошло за руком само нашим такмичарима Дарку Грујићу који је већ освојио две медаље и сада Николи Трајковићу који је сада по други пут освојио медаљу са овог престижног Европског такмичења.

Tакмичари ovog клуба: Дарко Грујић из Г. Сухотна у категорији јуниора - 62 кг и Никола Трајковић из Алексинца у категорији кадета - 73 кг са националном Репрезентацијом Србије учествоваће на Светском првенству за кадете и јуниоре од 22-24. новембра 2013. године у Букурешту у Румунији.  

 


# Никола Трајковић медаља борилачки спортови
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима