Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Андреја Стевановић у Партизану?

rss

09.08.2015.

Најбољи појединац Кошаркашког клуба Напредак из Алексинца ће највероватније каријеру наставити у београдском Партизану

Андреја Стевановић у Партизану?

Несуђени златни Орлић, се истакао својим играма у другој кошаркашкој лиги Србије, а то није остало непримећено. Најпре је уследио позив за младу репрезентацију, а ових дана је актуелан његов трансфер у Партизан.

Андреја Стевановић ће се наћи на прозивци 17. августа, пише портал Моцарт Спорт

Кошаркашки клуб Партизан припреме за нову сезону почиње 17. августа, а тренер Душко Вујошевић ће тада екипи представити и два нова лица - доскорашњег центра ужичке Слободе Милоша Копривицу, који је недавно потписао трогодишњи уговор и талентованог плејмејкера Андреју Стевановића, ново потенцијално појачање црно-белих.

Организатор игре алексиначког Напретка добио је позив управе Партизана да се појави на прозивци средином месеца, после чега би требало и да стави параф на сарадњу са великаном из Хумске, у случају да претходно прође пробу, преноси портал Моцарт Спорт.

Стевановић је продукт школе крагујевачког Радничког, који је на наговор тадашњег тренера Мирослава Николића пре два лета пребачен у први тим. Убрзо је добио и четворогодишњи уговор. Осетио је и сласт играња Јадранске лиге претпрошле сезоне, али је клуб из срца Шумадије прошлог лета угашен.

Протеклу сезону 20-годишњи плејмејкер провео је у Алексинцу, где је играо Б лигу и врло брзо показао да је његово месту у вишем рангу такмичења - пошто је просечно бележио по 18 поена и четири асистенције и био први стрелац екипе.

Стевановић је био и на најужем списку младе репрезентације Србије која је недавно постала шампион Европе у италијанском Лињану, али је због повреде морао да напусти припреме.

 


# кошарка школе Напредак КК Андреја Стевановић Партизан КК
@KKNapredakAl @


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима