Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Алексинац потенцијални домаћин Балканског сениорског првенства у стоном тенису

rss

02.04.2016. Јован Живић

Делегација Стонотениског савеза Србије и Балканске стонотениске уније је консантовала да Алексинац поседује све услове за организацију овог међународног такмичења.

Алексинац потенцијални домаћин Балканског сениорског првенства у стоном тенису

Општина Алексинац, Општински стонотениски савез Алексинац и ОТИС, поднели су званичну апликацију за организацију СЕНИОРСКОГ СТОНОТЕНИСКОГ ПРВЕНСТВА БАЛКАНА 016 (БСТТЦ) које ће се одржати од 18.-23. августа 2016. године. Одлука о домаћину организатора донеће се на Конгресу Балканске стонотениске Уније (БТТУ), за време БАЛКАНСКОГ ШАМПИОНАТА ЗА МЛАДЕ 016, у Тивту (МНЕ), 13. маја 2016.године.

Тим поводом делегација Балканске стонотениске Уније на челу са Генералним секретаром Милорадом Трпковским и делегација Стонотениског савеза Србије на челу са председником, Душаном Стевановићем, посетила је Алексинац и заједно са потпредседником општине, Чедомиром Ракићем, председником Општинског стонотениског савеза Алексинац, Јованом Живићем и директором ОТИС-а, Миленом Максимовић обишла алексиначку халу спортова и смештајне капацитете "Bosphorus" хотела, чији је менаџер господин Ерсун Силик изразио задовољство и обећање да хотел има капацитета да прихвати око 140 такмичра, тренера и судија из девет земаља Балканске стонотениске Уније. Да потсетимо да БАЛКАНСКУ СТОНОТЕНИСКУ УНИЈУ чине следеће државе:Турска, Грчка, Албанија, Македонија, Бугарска, Румунија, БиХ, ЦрнаГора и Србија.

Уз мало уређење и дораде техничких услова хале спортова, делегација Стонотениског савеза Србије и Балканске стонотениске уније је консантовала да Алексинац поседује све услове за организацију овог међународног такмичења.

Презентација Алексинца и доказ о испуњењу услове за овако велико међународно такмичење обавиће делегација општине Алексинац 13. маја 2016. године у Тивту (Црна Гора) где се одржава и Конгрес Балканске стонотениске Уније.


# ОТИС Милена Максимовић Чедомир Ракић Јован Живић Стони тенис Душан Стевановић Црна Гора хала Босфор хотел Балканско првенство Ерсун Силик Тиват
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима