Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

AK Напредак успешан у Крушевцу

rss

11.08.2019.

У Крушевцу је 10.08.2019 одржано последње 4. коло летње лиге за млађе пионирке и атлетске школе, клуб AK Напредак су представљали Мартин Јовановић и Марија Живковић.

AK Напредак успешан у Крушевцу

Мартин Јовановић је учествовао у трци на 300м у катогорији атлетске школе Б (2009. год.), и заузео је 8. место са резултатом 59 секунди 50 стотих. Марија Живковић је у трци за млађе пионирке (2006/07. год.) на 300м заузела одлично 4. место у јакој конкуренцији са резултатом 48 секунди 20 стотих што је њен нови лични рекорд. Марија је поравила свој лични рекорд за више од 3,5 секунди, али је мало недостајало да дође до бронзане медаље која се освајала са резултатом 47.50.

Очекују нас припреме за септембар месец и да Марија на државном првенству покуша да освоји неку од медаља, конкуренција је веома јака и одлучиваће мали детаљи као и на овом такмичењу.

Марија је потврдила свој велики напредак за веома кратко време и очекујемо у наредном периоду да у свим дисциплинама које буде трчала поправља своје најбоље резултате. Медаља је била јако близу, али смо задовољни оствареним резултатом и личним рекордом. Ово је била јако добра провера за оно што нас очекује у наставку сезоне - поручују из клуба Напредак. 


# атлетика Крушевац Напредак АК Марија Живковић Мартин Јовановић
@


 



Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима