Алексиначке вести - новости Алексинац
Претрага
cirilica | latinica

Акција за помоћ браћи Китановић

rss

03.03.2011. Извор: Алексиначке новости

Алексиначки Црвени крст покренуо је акцију прикупљања новчаних средстава, којим би се помогло родитељима браће Китановић из Моравца да плате операцију малишанима, која би им сачувала вид.

Акција за помоћ браћи Китановић

Наиме, Стефан Китановић из Моравца болује од урођене кратковидости, са диоптријом од - 8 на оба ока, док његов петогодишњи брат Милан има диоптрију од -17 и - 18.

Обојици дечака неопходно је урадити што пре операције на очима у специјалној болници "Свети Вид" у Београду, како би се успорили процеси прогресије кратковидости, односно губитка вида.

Обе операције коштају 512.000 динара, а како је породица Китановић слабог имовинског стања, Црвени крст Алексинац је покренуо акцију прикупљања помоћи за лечење Стефана и Милана.

Средства се могу уплатити на текући рачун мајке дечака, Иване Китановић, код Комерцијалне банке АД Алексинац:

205-9011000498267-10

Коментара: 1


# Црвени крст
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Srdjan-Mili 03.03.2011.
    DOBRO VEČE. Evo prilike,kazao bih jedinstvene, da se još jednom potvrdi briga naših čelnika ,jer su oni tu, prvenstveno i izabrani od strane naroda kao naši rukovodioci, pre svih čelni ljudi OPŠTINE ALEKSINAC,da pokažu svoju humanost na delu.Nema nikakve sumnje da će se oni svi odreda odazvati ovom apelu koji u ime javnosti upućujem,jer ko ima( NJIHOVE PRINADLEŽNOSTI SU DALEKO IZNAD REPUBLIČKOG PROSEKA) trebao bi pomoći onome ko nema. Verujem da će njihovim nesebičnim izdvajanjem dati primer svim sugradjanima kako trebamo biti solidarni i humani u granicama svojih mogućnosti.


[ Додај коментар ]


Будите обавештени

Дозвољавам да ми овај портал доставља обавештења о најновијим вестима