Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Probudi se!!!

rss

31.08.2014. Nenad Đurić

Kao što znate, postoji pet belih smrti: brašno, šećer, so, mast i mleko. To je droga koje je legalizovana.
Ako si zdrav, niko ti ništa ne može, ako zavisiš od nečega, onda ti mogu...

Probudi se!!!

Sada čitaj pažljivo. Sve pojedeno životinjskog porekla, sve te namirnice izazivaju kiselu sredinu u telu našem, u kom je optimalna neutralna sredina. Meso, mleko, sir, jogurt, šećer... sve to je otrov. Kisela sredina pogoduje razvijalju raka-kancer Svi se razboljevaju i pričaju o nezdravoj ishrani, a tako se hrane. Sve znaju, a ništa ne preduzimaju. Šta je, jesu li umoran za sebe raditi? Vidiš kako sve funkcioniše, ali ti pomažeš baš tima koji te ubijaju. Prehrambena industrija te truje, farmaceutska te posredstvom lekara leči od jedne, a naplati ti još neke bolesti (kontraindikacije), i na sve to, kada te finansijsku, zdravstveno unište ideš da uzmeš kredit-banka, da te oporave da bi se lečio po banjama, planinama, kupovao lekove... i niko te nije nudio, sam si potpisao. Ti si izabrao.

Svi su agresivni, nervozni, bolesni, voze ludo, besno, poubijasmo se na putevima Srbije, a u mešuvremenu neko nekog prikolje, upuca... baš kao što radimo životinjama koje jedemo. Pa kako onaj ne bi priklao devojku kada on ubija životinje svakodnevno, za svoju sitost u stomaku koljemo ih, upucavamo u lovu, gonimo, hranimo-tovimo da bi ih pojeli. Tako i oni-moćnici, hrane te otrovima, pa onda leče lekovima, i pomažu kreditima... nista ti ne daju, gore nas tretiraju nego životinje. ali mi to dozvoljavamo.

Zamislite kada bi se svi hranili zdravo, doktori bi ostali bez posla, mesare, ćevapdžinice, picerije, kafane... sve od čega tajkunu bogate se, nestalo bi? Apoteke zatvorene. Kada se ide u posetu u bolnicu, donese se voće. Još ne verujem da je nekome donešena kremenadla ili pihtije u bolničkom krevetu. Kada se razbolite oslabite, jer ne jede vam se. Organizam se čuva jer mnogo energije troši na varenje hrane, i nedozvoljava da uneseš još bakterija. Čuva energiju da bi se izlečio.

Lekari, ponovo, vakcine (obavezno), to u razvijenijim zemljama nije obavezno za decu da se vakcinišu. U USA znam da nije, u razvijenijim evropskim zemljama takođe nije obavezno. Ovde im prete, ucenjuju roditelje... Ja još uvek nisam čuo da se reklamira grašak koliko je zdrav, ili jagode niko ne reklamira. Reklamira se ono što ne može da se proda, pa kad vidiš nešto više puta ''što da ga ne probam'' kažeš sebi. Sladoledi da nisu obojeni, saharin u njima, da im ne prave one duboreze gore... niko ne bi jeo. Ali kao što znate, postoji pet belih smrti: brašno, šećer, so, mast i mleko. To je droga koje je legalizovana. Primećujete da se kafane ne zatvaraju, ćevabdžinice takođe, mlekare, mesare... Tako se kontroliše narod. Ako si zdrav, niko ti ništa ne može, ako zavisiš od nečega, onda ti mogu...

Evo i tabele koliko su žvotinjske namirnice neophodno

Komentara: 1


# droga
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    vitkor 02.09.2014.
    taj mit za kiselost i vezu sa bolestima i pre svega kancerom nauka je odavno pokazala da je pogresan. kruzi internetom jer ga neobavesteni kao vi sirite dalje. Bolje se drzite tema koje znate - ima ih puno. I nije tacno da zbog ishrane su svi ludi, nervozni, voze kao ludi itd itd - to je zbog konteksta, zbog ovog naseg uzasno organizovanog drustva, tako da ne skrecite paznju sa pravih problema please!


[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}