Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zdravlje

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Ukupno: 188  Displaying: 71 - 80

Niš ekspres naplaćuje overu i povratnih karata

14.12.2018.

Vesna Ilić, predsednica udruženja "Ljubav Vera nada" uočila je jednu pojavu koju što pre treba promeniti.

Opširnije

Komentara: 2

STOP zagađenju prirode

Vukan Ostojić 16.11.2018.

Kao i mnogi portali u Srbiji, a i šire, i mi pišemo o zagađenju prirode bacanjem kesa i puštanja balona sa helijumom. Zbog onih koji ne znaju zašto ovo ne treba da rade pokušaćemo da im objasnimo kroz ovaj tekst.

Opširnije

Komentara: 1

Ministarstvo ćuti o slučaju Aleksinčanke koja sumnja u dijagnozu tumora

14.11.2018.

Već više od 20 dana nema nikakvog odgovora iz Ministarstva zdravlja povodom navoda Jelene Lazarević iz Aleksinca da su joj lekari u Nišu postavili pogrešnu dijagnozu karcinoma grlića materice, što ona dokazuje tvrdnjom da su joj lekari u Švedskoj rekli da je zdrava žena i činjenicom da je i dalje živa.

Opširnije

Komentara: 0

KC Niš: Navodi Aleksinčanke netačni, greška eventualno u nalazu biopsije

01.11.2018.

Iz niškog Kliničkog centra odbacili su optužbe Aleksinčanke Jelene Lazarević da su joj postavili pogrešnu dijagnozu i nesavesno je lečili, ističući da je dijagnoza postavljena na osnovu analiza i da je greška jedino mogla da se dogodi isključivo zbog nalaza biopsije iz privatne klinike. Takođe tvrde da je revizija biopsije pokazala da je reč o istoj vrsti karcinoma.

Opširnije

Komentara: 1

Rezultati rada Doma zdravlja Aleksinac u prethodne četiri godine

17.10.2018.

Direktor aleksinačkog Doma zdravlja izašao je u javnost sa rezultatima rada ove zdravstvene ustanove, od kako je početkom 2014. godine osnivačka prava preuzela opština Aleksinac do danas

Opširnije

Komentara: 16

Hamam – tursko parno kupatilo

Nataša 25.09.2018.

Hamam, trusko ili parno kupatilo savršen je izbor za relaksaciju nakon stresnog dana ili jednostavno za pročišćavanje organizma. Boravak u prostoriji gde je vazduh zasićen vlagom a temeperatura dotiže do 50 stepeni celzijusovih odlično utiče na okrepljenje organizma ali i blistavost naše kože...

Opširnije

Komentara: 2

Potrebna pomoć maloj Nikolini

Dušan Ostojić 01.08.2018.

Nikolina Tasković poreklom iz Aleksinca danas ima 4 godine i boluje od izuzetno retkog generskog poremećaja nazvanog Phelan-McDermid sindrom. Trenutno se nalazi u bolnici.

Opširnije

Komentara: 0

Konačno počelo da radi aleksinačko porodilište

Južne Vesti 26.07.2018.

Nakon 20 dana od svečanog otvaranja renoviranog porodilišta u Aleksincu, iz Opšte bolnice saopštavaju da je ono juče počelo da radi i da se jedna trudnica već porodila u novoj sali.

Opširnije

Komentara: 0

Zelena patrola na severu Crne Gore

08.07.2018.

Vlada Republike Crne Gore omogućila je investitorima gradnju mini hidrocentrala (MHE) na severu Crne Gore. Veliki broj MHE je planiran u Nacionalnom parku Prokletije. Građani Plava i okolnih mesta su se udružili kako bi sprečili realizaciju ovih projekata, koji ugrožavaju njihov opstanak na vekovnim ognjištima. Jer…život bez vode je nemoguć!

Opširnije

Komentara: 0

Pvi znaci opadanja broja novoobolelih na teritoriji opštine aleksinac

Dom Zdravlja Aleksinac 02.04.2018.

Iz aleksinačkog Doma zdravlja obaveštavaju zainteresovanu javnost da je broj obolelih dostigao 656, zaključno sa današnjim danom.

Opširnije

Komentara: 4

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Ukupno: 188  Displaying: 71 - 80

Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima