Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zašto baš meni te patike

rss

11.05.2016.

Mlada Aleksinčanka Emilija Milanović dobila je lep poklon od svog idola Milice Dabović.

Zašto baš meni te patike

Kad sam birala koj ću sport da upišem, odabrala sam košarku. Imala su predrasude kako to nije sport za mene, ali uprkos tome, odlučila sam da to bude košarka. Od tad sam shvatila da je košarka moj životni san. Svi imaju nekog idol, tako da je i moj najveći idol: Milica Dabović. Gledajući je preko televizora dala još već motivaciju da ne odustajem od košarke. Milicu sam upoznala i videla jednom uživo, a želela bi da je još više upoznam. Na instagram profilz objaivla je sliku 2 para košarkaških patika i napisala da sastavimo sastav na temu: "Zašto baš meni te patike?" Ja sam rešila da napišem sastav i pošaljem joj.

Sadržina pisma:

ZAŠTO BAŠ MENI TE PATIKE?

"Pre četiri godina i nekoliko meseci, upisala sam se na košarku. Svi su mi govorili da taj sport nije za mene!!! Kako ću imati velike ruke i kako ću biti veoma visoka! Nisam želela nikoga da slušam. Verovala sam sebi i slušala svoje srce. Vremenom sam postala kapiten. 21. novembra sam imala čast da gledam reprezentaciju Srbije i vidim najbolje košarkašice. Posebno sam želela videti Milicu Dabović. Nju sam nekako posebno volela i želela videti. Prvi put sam je uživo videla. Bila sam presrećna. Slikala sam se s' njom i dobila njen autogram.

Na temu: "Zašto baš meni te patike" Volela bi da ja te patike dobijem, zato što će mi biti jedna OGROMNA uspomena na nju. Ako bi dobila te patike, toliko bi ih čuvala, rado bi obula na nekoj važoj utakmici te patike. Sve što želim u životu je da postanem kao ona, Milica Dabović. Hvala ti što si me naučila da svaki poraz pokazuje pravi put, do koraka pobede. Ako baš mene izabere, volela bi da dobijem one crno-crvene naike patike. Hvala ti na svemu Mico, znaj da te najviše na celom svetu volim!!! Najbolja! 

Kažu da čuda ne postoje, e baš postoje. Danas sam dobila patike, od mog najvećeg idola. Moja sreća je neopisiva, koliko je to divan osećaj dobiti patike i izabrati baš mene od 1 000 000 deteta. Šta da kažem, osim da sam NAJSREĆNIJA na Zemlji. Hvala puno od srca... 

Komentara: 0


# košarka Milica Dabović patike Emilija Milanović
@ 

[ Dodaj komentar ]


{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}