Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Aleksinčanke najbrojnije na Čolinom koncertu?

rss

28.09.2015. D. Ostojić

Gde god da se održi koncert Zdravka Čolića dve stvari su sigurne, da će koncert biti ispunjen do poslednjeg mesta i da će u publici biti puno žena.

Aleksinčanke najbrojnije na Čolinom koncertu?

Ovoga puta najbrojnije i najlepše žene su došle iz Aleksinca, tvrdi naš sagovornik.

"Koncerte u Nišu pratim godinama zbog prirode posla. I ovoga puta sam bio angažovan u pripremi koncerta i mogu vam reći da su Aleksinčanke bile i najbrojnije i najlepše." ističe Milan K.

S druge strane, u razgovoru sa našim sugrađankama smo potvrdili ono što se već dobro zna:

"Ostojiću, koncerti Zdravka Čolića su divni. I dobra muzika, i fenomenalna atmosfera, zagarantovan provod od minimum tri sata. U Nišu je Čola potvrdio da je prava zvezda u svetu muzike." navodi J. M.

Od organizatora nismo mogli da saznamo da li su zaista Aleksinčanke bile najbrojnije u publici, ali smo kratkim istraživanjem profila na Fejsbuku potvrdili da je Fejsbuk dan nakon Čolinog nastupa bio preplavljen slikama sa koncerta i mnogim pozitivnim komentarima.

Komentara: 1


# Niš koncert Zdravko Čolić
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+5) (-0)

    Vest od drzavnog znacaja 29.09.2015.
    haha ne mogu da verujem! Obilazite Fejsbuk profile da bi ste videli gde sve ima fotografija sa koncerta,i koliko! A vest potvrdjuje sagovornik sa inicijalimamkao da je drzavna tajna da li je najvise,i koga bilo na koncertu! Tekst je hit!


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}