Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Završeni radovi na energetskoj efikasnosti centralnog objekta PU "Lane"

rss

26.12.2018.

Predsednik Opštine Aleksinac Nenad Stanković, narodni poslanik Dalibor Radičević, načelnik za opštu upravu i društvene delatnosti Dragan Jovanović i zamenik predsednika Opštine Čedomir Rakić obišli su predškolsku ustanovu "Lane" u Aleksincu.

Završeni radovi na energetskoj efikasnosti centralnog objekta PU "Lane"

Povod posete je završetak radova na energetskoj efikasnosti u centralnom objektu u Mišićevoj, kao i uvođenje parnog grejanja u objektu u selu Prćilovica. Radovi su izvedeni u prethodna dva meseca, a projekat je finansirao Kabinet ministra bez portfelja, ministarke Slavice Đukić Dejanović uz podršku Vlade RS i kabineta predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Po rečima direktora PU "Lane", Violete Popović, delegacija je zadovoljna brzinom i kvalitetom izvedenih radova. Na objektu je izvršena rekonstrukcija krova, zamenjena je drvena stolarija novom pvc stolarijom, urađena je termo izolacija i fasada.

S obzirom da na objektu nisu izvođeni ozbiljniji radovi od njegove izgradnje 1976. godine, ova rekonstrukcija objekta je veoma značajna, jer su poboljšani uslovi boravka dece, a nadamo se da će doći i do uštede energenata za zagrevanje.


# predsednik opštine Čedomir Rakić Prćilovica Dalibor Radičević Lane PU Violeta Popović Nenad Stanković Dragan Jovanović Aleksandra Vučić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima