Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Stefanović: U Aleksincu smanjen broj krađa i teških krivičnih dela

rss

14.10.2016. Beta

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas u Aleksincu da se u toj opštini beleži pad broja krađa i teških krivičnih dela, a da je stanje opšte bezbednosti na zadovoljavajućem nivou.

Stefanović: U Aleksincu smanjen broj krađa i teških krivičnih dela

Stefanović, koji je obišao Policijsku stanicu u Aleksincu, rekao je da treba unaprediti bezbednost u oblasti saobraćaja i da je zato potrebno uložiti više energije u cilju sprečavanje saobraćajnih nezgoda.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) posebnu pažnju posvećuje problemu nasilja u porodici i borbi protiv droge i narkomanije", rekao je Stefanović, a saopštio MUP.

Prema njegovim rečima, policajci u Aleksincu su spremni da neumorno rade da bi taj grad bio siguran.

On je kazao da je cilj MUP-a da u svakom mestu bude što više pozornika na ulici, da oni budu u kontaktu sa građanima, kao i ljudima koji rade u lokalnoj samoupravi da bi se građani osećali bezbedno i imali poverenje u policajce.

Pre obilaska Policijske stanice, Stefanović je rekao deci koja su u organizaciji Agencije za bezbednost saobraćaja i MUP-a prisustvovala edukativnoj predstavi "Pažljivko", da policajci štite decu i brinu o njihovoj bezbednosti i da mogu uvek da im se obrate.


# policija saobraćaj krađa Nebojša Stefanović
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima