Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Slaviša Jovanović, funkcioner vlasti po merilima levice

rss

26.05.2015. D. Ostojić

Prvi i jedini aleksinački funkcioner koji se odlučio da ne traži budžetske novce za članstvo u upravnim i nadzornim odborima, jeste Slaviša Jovanović, prvi čovek Pokreta socijalista u Aleksincu.

Slaviša Jovanović, funkcioner vlasti po merilima levice

Po rešenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja 25.5. su konstituisani Upravni i Nadzorni odbor u Gerontološkom centru Aleksinac.

Upravni odbor Gerontološkog centra Aleksinac ima pet članova, za predsednika imenovan je Slaviša Jovanović, za članove: Žarko Vojinović, Biljana Cvetković (zaposlena u Centru), Dušan Pavković (korisnik u Centru) i Slađan Milovanović (predstavnik udruženja).

Nadzorni odbor Gerontološkog centra Aleksinac ima tri člana, za predsednika je imenovana Olgica Stanković, za članove: Vesna Dinić i Stanislava Vulić (zaposlena u Centru).

Na istoj sednici za zamenika predsednika UO je jednoglasno izabrana Biljana Cvetković. Takođe, jednoglasno je usvojena preporuka Ministarstva da odbori rade bez novčane naknade.


# Slaviša Jovanović Saša dnevnice Jelenac gerontološki centar upravni odbor nadzorni odbor Žarko Vojinović Biljana Cvetković Slađan Milovanović Olgica Stanković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima