Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Sednica Opštinskog veća: nacrt plana zimskog održavanja opštinskih puteva

rss

24.09.2020. Opština Aleksinac

Danas je u sali Skupštine opštine Aleksinac održana 2. sednica Opštinskog veća. Sednicom je predsedavao Dalibor Radičević, predsednik Opštine, a na dnevnom redu našlo se 25 tačaka.

Sednica Opštinskog veća: nacrt plana zimskog održavanja opštinskih puteva

Na početku sednice utvrđen je nacrt odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu opštine Aleksinac za 2020. godinu.

Zatim je utvrđen nacrt zaključka o usvajanju izveštaja o radu Sportsko rekreativnog centra Aleksinac za 2019. godinu, kao i nacrt zaključka o usvajanju izveštaja o radu PU "Lane" za 2019/2020 godinu.

Većnici Opštine utvrdili su i nacrt plana zimskog održavanja opštinskih puteva, ulica i javnih površina u Aleksincu za period 15.11.2020. do 31.03.2021. godine

Aleksinački većnici utvrdili su predloge rešenja o obrazovanju Komisije za sprovođenje postupka javnog nadmetanja za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini, Mobilnog tima za socijalnu inkluziju Roma i obrazovanju radne grupe za izradu LAP-a za socijalnu inkluziju Roma i Romkinja za period 2020 - 2022. godina.

Usvojen je i nacrt rešenja o davanju saglasnosti na objedinjeni preliminarni predlog godišnjih programa za 2021. godinu kojim se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta.

Dve tačke dnevnog reda povučene su kako bi se otklonile tehničke greške, a odnosile su se na izveštaj o radu JKP "Komunalne usluge" za 2019. godinu i nacrt rešenja o davanju saglasnosti na godišnji plan PU "Lane" za 2020/2021. godinu.


# predsednik opštine Dalibor Radičević sednica
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima