Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Roditeljima vraćaju pare za predstavu

rss

05.03.2015. D. Ostojić

Obrt. Niko ne zna detalje ali evo šta se dešava u PU Lane.

Roditeljima vraćaju pare za predstavu

Nakon što smo objavili model kako su roditeljima na priznanici naplaćivani troškovi predstave od 150 dinara, od jutros se roditeljima vraća novac. Javljaju nam se roditelji pomalo zbunjeni:

"Predstava je bila divna, zaista su deca zadovoljna, u vrtiću u Mišićevoj su svim roditeljima vraćene pare, ali ne znam zašto" ističe jedan od roditelja.

Drugi kažu da su prvo dali pare za kartu, dobili priznanicu, ali da su im odmah posle toga vratili novac i tražili da potpišu da im je novac vraćen. Kažu da se jedan od glumaca odjednom razboleo, pa će predstava u objektu u Bucekovoj biti otkazana.

Od ljudi iz vrtića smo saznali da je problem nastao onog trenutka kad je Aleksinac.Net objavio priznanicu kojom su prodavane karte. Evidentni su bili dokazi ozbiljnog krivičnog dela iz oblasti privrednog kriminala. Kada je nadležnima predočeno da mogu da odgovaraju zbog učinjenog prekršaja, odlučili su vraćanjem novca da ublaže nastali problem.

 

Komentara: 4


# Lane PU predstava Aleksinac.Net udruženja građana Pepino lutkarsko pozorište
@aleksinacnet @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+10) (-7)

  bice pevanja... 05.03.2015.
  Au, pa ovde ce biti posla za policiju. Gospodja direktorka koja je poznata po pevanju sada se malo izgleda zaigrala. O ovome naravno nista necete cuti na ALTu niti ce neko iz vlasti da se oglasi. Sad vidite zasto hoce da gase aleksinac.net. Jer postoji neko ko ce javno da ih prozove za lopovluke. A ovo je samo jedan u nizu bisera SNSovske vlasti.

 • (+9) (-7)

  dikavac 05.03.2015.
  nemo da plakate deco ce ozdravi cika glumac

 • (+16) (-7)

  aleksinčanka 06.03.2015.
  Sramota do neba, direktorka daj ostavku bruka si ovog grada...

 • (+7) (-6)

  marko 06.03.2015.
  navikli da kradu gde stignu pa kad su videli da stvar moze da bude ozbiljna povlace se sto neznaci da je neko lopovi da i dalje neko treba da snosi sankcije..sto naravno u ovoj serifskoj zemlji nece biti slucaj


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}