Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Putevi u aleksinačkoj opštini prohodni

rss

12.12.2012. Opština Aleksinac

Predsednik opštine i komandant Štaba za vanredne situacije opštine Aleksinac, Nenad Stanković, održao je danas sednicu Štaba na kojoj je razmatran Izveštaj o toku epidemije žutice u našoj opštini, kao i Izveštaj o realizaciji zimskog održavanja opštinskih puteva prethodnih dana.

ZASEDAO ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE

Prema rečima doktora Rodoljuba Živadinovića, do 11. decembra, u opštini Aleksinac registrovana su 124 obolela lica od zarazne žutice tipa A, u 12 naselja (Mozgovo-78, Aleksinac-23, Grejač-8, Prćilovica-3, Donji Ljubeš-2, Crna Bara-2, Moravac-2, Moravski Bujmir-2, Katun-1, Gornji Krupac-1, Bobovište-1, Stanci-1). Broj obolelih je u opadanju, ali kako se čulo, to ne znači da će epidemija brzo stati.

Prema izveštaju JP Direkcija za urbanizam i izgradnju opštine Aleksinac, trenutno je na snazi III stepen pripravnosti i izvođač, JP za puteve, upućen je na čišćenje sledećih putnih pravaca: ulice u gradu, Subotinac-Mozgovo-Bradarac-Rutevac, Bobovište-Ćićina, Turiski deo, Katun-Lipovac, Stanci-Crna Bara, Draževac-Rsovac i Gornji Krupac-Prekonozi, Tešica-Veliki Drenovac, Grejač-Dašnica i Žitkovac-Vitkovac.

Ovakvom aktivnošću obezbeđena je prohodnost na svim putnim pravcima i nije bilo nikakvog zastoja u saobraćaju.


# predsednik opštine putevi Žitkovac Prćilovica Draževac saobraćaj Gornji Krupac Direkcija Bobovište Donji Ljubeš Nenad Stanković Moravski Bujmir Veliki Drenovac Crna Bara
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima