Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uspešno realizovan projekat „Upravljanje javnom svojinom u funkciji lokalnog razvoja – Exchange 5“

rss

17.06.2020.

Završna konferencija povodom uspešno relaizovanog projekta „Upravljanje javnom svojinom u funkciji lokalnog razvoja – Exchange 5“ održana je u gradskoj upravi u Kruševcu.

Izvor: RTK

Opština Aleksinac i grad Kruševac u  proteklih 18 meseci zajednički su učestvovali u ovom projektu čija je  ukupna vrednost je  173 hiljade i 600 evra, od čega je Evropska unija finansirala 156 hiljada i 240 evra, a ostatak je direktno učešće Kruševca i Aleksinca.

Projektne aktivnosti  podrazumevale su uspostavljanje osnove za efikasno, efektivno i transparentno upravljanje imovinom u obe lokalne samouprave kroz završetak popisa, unapređenje znanja i tehničkih kapaciteta u oblasti upravljanja javnom svojinom  uz bazu podataka, i sprovođenje geodetskih radova za registraciju i određivanje vrednosti  javne imovine,  istakla je zamenik gradonačelnice Vesna Lazarević.

Konferenciji su prisustvovali: predsednik opštine Aleksinac Nenad Stanković, menadžer projekta Milijana Zdravković Mihajlov,a  organizator konferencija je bila Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga.

Izvor: RTK.rs


# predsednik opštine Aleksinac Kruševac Nenad Stanković
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima