Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Zakazana 11. sednica SO Aleksinac

rss

11.12.2012. izvor: Opština Aleksinac

Predsednik Skupštine opštine Aleksinac Grujica Veljković zakazao je za ponedeljak, 17. decembar, poslednju redovnu sednicu SO u ovoj godini. Pred aleksinačkim odbornicima naći će se dnevni red od 34 tačke.

Zakazana 11. sednica SO Aleksinac

Najpre će na razmatranje i usvajanje biti stavljeni Izveštaj o ostvarenim prihodima i izvršenim rashodima budžeta opštine Aleksinac za period od 1. januara do 30. septembra ove godine, Predlog odluke o Izmenama i dopunama Odluke o budžetu za 2012. godinu, kao i Predlog Odluke o budžetu opštine Aleksinac za 2013. godinu.

Odbornici će na svojoj 11. sednici razmatrati i predloge rešenja na izmene i dopune Programa poslovanja u ovoj, i Programe poslovanja u narednoj godini svih javnih preduzeća i ustanova.

Na pomenutoj sednici biće reči i o komunalnim taksama, naknadi za korišćenje građevinskog zemljišta, kao i o oslobađanju plaćanja poreza na imovinu za poljoprivredno i šumsko zemljište.

Skupština bi na poslednjem redovnom zasedanju u ovoj godini trebalo da da saglasnost i na formiranje budžetskih fondova za razvoj poljoprivrede i za zaštitu životne sredine opštine Aleksinac.

Na samom kraju, dr Rodoljub Živadinović podneće Izveštaj o toku epidemije žutice u našoj opštini.

Komentara: 1


# budžet opština skupština Rodoljub Živadinović dnevnice sednica
@ 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Miki 15.12.2012.
    Ma batalite vise da mlatite praznu slamu nego dovedite neke investitore u Aleksinac,zaposlite ljude da rade nesto.Pocnite da mislite malo za buducnost Aleksinca i okoline a ne kako ce te vase dzepove da napunite.


[ Dodaj komentar ]