Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Vulin drugi put među Aleksinčanima

rss

14.02.2015. D. Ostojić, foto Radio Aleksinac

Slaviša Jovanović je jedan od retkih političara u Aleksincu koji je uspeo da za samo četiri meseca dovede u Aleksinac predsednika svoje stranke i ministra u Vladi Srbije, dva puta.

foto Radio Aleksinac

Može se slobodno reći da je opštinski odbor Pokreta socijalista u Aleksincu visokopozicioniran među odborima Vulinovih levičara.

Činjenica je i da Jovanoviću na ruku ide i to što se u Aleksincu nalaze dve jako ozbiljne institucije socijalne zaštite koje itekako dobro rade, te je dolazak ministra Vulina i jedna vrsta podrške Domu u Kulini i Gerontološkom centru.

U celoj priči o razvoju socijalne zaštite u Aleksincu centralno mesto zauzima i rad Otvorenog kluba u Aleksincu. Otvoreni klub je stekao ozbiljnu reputaciju u svetu domaćih i stranih donatora, te su projekti koje ova aleksinačka NVO piše i dobija, postali jedna vrsta ozbiljnih finansijskih ulaganja u aleksinačku socijalu.

Do sada je stotinak hiljada evra uloženo u institucije socijalne zaštite u Aleksincu, zahvaljujući projektima Otvorenog kluba.

Aleksinac.Net podržava sve aktivnosti u cilju razvoja socijale u Aleksincu, i pruža iskrenu podršku ljudima iz Otvorenog kluba, Gerontološkog centra,Doma u Kulini i naravno Slaviši Jovanoviću koji u okviru svojih političkih ovlašćenja pomaže da i sam ministar Vulin bude na licu mesta priliko svih važnijih događaja u Aleksincu.

 


# Slaviša Jovanović Saša Pokret Socijalista Aleksandar Vulin Aleksinac.Net socijala Jelenac gerontološki centar Kulina Otvoreni klub
@poksocijalista @VulinAleksandar @aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima