Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Vaskršnja čestitka Dveri

rss

12.04.2015.

Hristos Vaskrse! Vaistinu Vaskrse!

Vaskršnja čestitka Dveri


Poštovani prijatelji i saborci,

Hristos Vaskrse! Vaistinu Vaskrse!

Ove reči, više nego bilo koje druge, pobedničke su.

Hristovo Vaskrsenje je pobeda života nad smrću, pobeda dobra nad zlom, ostvarenje nadanja da će Bog uvek biti sa nama, samo ako smo mi Njegovi i ako želimo ono što je dobro – za sopstvenu dušu, za naše porodice, za naš narod, za našu državu. Hristovo Vaskrsenje je dokaz da zaista IMA NADE, da je, uprkos naizgled nepremostivim preprekama, moguće izneti borbu do kraja, do konačne pobede.

Raspeto Kosovo i Metohija je poput Raspetog Gospoda, možda trenutno samo na Golgoti, ali čeka Vaskrsenje, koje mora doći. Dragi prijatelji, saborci, pristalice i čitaoci sajta, ako ste ovih dana, slušajući Jevanđelja o stradanju Gospoda Isusa Hrista i razmišljajući o Velikom Petku, osetili da i srpski narod ovako strada, čujte: niti je naše stradanje besmisleno, niti je večito. To je glavna poruka koju ovog Vaskrsa, Leta Gospodnjeg 2015, treba da ponesemo.

A Vaskrs će doći! Blizu je dan kada će ova evrounijatska ideologija doživeti svoj krah, a tada će jedino Pokret Dveri, u vremenu smutnje koje očekujemo, moći da vodi srpski narod.

Celokupnom narodu Srbije i svim Srbima u Srpskim zemljama i Rasejanju – sa ovim radosnim i pobedonosnim pozdravom upućujemo poziv da podignu glave kako bismo bodrim duhom i čistim srcem ostvarili pobedu koja je pred nama - ZA sve naše porodice, ZA nacionalno dostojanstvo, ZA život Srbije!

HRISTOS VASKRSE!
VAISTINU VASKRSE!


# Dveri Kosovo i Metohija hrišćanstvo Uskrs
@SPDveri @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima