Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Uspešna poseta Gordane Čomić

rss

28.02.2014. D. Ostojić

Poseta Gordane Čomić je bila izuzetno uspešna. Sastojala se iz dva dela, posete stranačkim funkcionerima u Aleksincu, i drugi deo je bila poseta Maloj domskoj zajednici Hristina Markišić.

Uspešna poseta Gordane Čomić

U razgovoru sa aktivistima DS-a u Aleksincu, Gordana Čomić je iznela svoje viđenje stanja u stranci i iznela najvažnije planove na koje treba baciti akcenat u predizbornoj kampanji. Gordana Čomić je dugo godina član skupštinskog odbora za decu i porodicu, tako da su joj poznati mnogi problemi vezani za tu oblast ali i oblast dečje i socijalne zaštite te je poseta Maloj domskoj zajednici bili uspešna, na obostrano zadovoljstvo.

"Kao dugogodišnji aktivista za prava žena, ali i član skupštinskog odbora koji se bavi pitanjima brige o deci i porodici, mogu da vam kažem da sam oduševljena stanjem koje sam zatekla u maloj domskoj zajednici u Aleksincu. Ovi ljudi koji rade u Maloj domskoj zajednici zavređuju sve pohvale, koristim priliku da ih javno pohvalim kako direktorku Jasnu tako i sve radnike u kolektivu. Svesna sam da u tom sektoru postoje mnogi problemi ali su oni više birokratske prilike. Upravo su male domske zajednice u Srbiji jako pogođene odlukom o zabrani prijema radnika. Tom zabranom je država vezala ruke rukovodstvu, da nesmetano organizuje rad službe za brigu o toj deci. Zatim, nova vlast je napravila i veliku grešku jer je prestala da finansira neke važne projekte iz ove oblasti. Sigurna sam da će vreme pokazati da su to bile jako loše odluke aktuelne vlasti" završava svoje izlaganje gospođa Čomić.

Za komentar smo pozvali i predsednika OO DS Aleksinac gospodina Bobana Ranđelovića:

"Gordana Čomić je veliki prijatelj aleksinačkog odbora, mnoge generacije aleksinačkih demokrata znaju da se Gordana odazivala uvek na naš poziv i da je rado viđena gošća našeg odbora. Ovom prilikom smo tu saradnju dodatno učvrstili, tako da smo u prilici da za sve projekte i probleme u kojima gospođa Čomić može da nam pomogne, znamo da imamo iskrenog saradnika."

 


# Hristina Markišić Gordana Čomić
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima