Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Socijalisti započeli kampanju u Aleksincu

rss

23.02.2014. D. Ostojić

U prepunoj sali komiteta, održan je predizborni skup Socijalističke partije Srbije.
Uz najuže rukovodstvo koalicije predvođene SPS-om, istaknute su osnovne teme koje će ova predizborna koalicija ponuditi glasačima.

Socijalisti započeli kampanju u Aleksincu

Koaliciju oko SPS-a činiće Jedinstvena Srbija i PUPS, a u kampanji će nastupati zajedno. Prisutnima se obratio potpredsednik opštine Aleksinac, Čedomir Rakić, inače visoki funkcioner SPS-a:

"Nećemo voditi prljavu kampanju. Na predstojećim izborima očekujem broj glasača na nivou prošlih izbora. Na prošlim izborima SPS je osvojio blizu 5.000 glasova. Iako smo u koaliciji sa SNS-om i URS-om na loaklu, naša kampanja će biti bazirana na programu SPS-a i naših koalicionih partnera."

Socijalistička partija će na izbornim listićima biti pod brojem 2. Listu predvodi predsednik SPS-a, Ivica Dačić.

 

Komentara: 7


# predsednik opštine SPS Čedomir Rakić Ivica Dačić izbori Jedinstvena Srbija
@socijalisti @JS_domacinski @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+0) (-0)

  Socijalisti se jedini nisu kompromitovali 23.02.2014.
  Mislim da ce socijalist dobro da prodju na izborima u Aleksincu.
  Uradili su pametnu stvar ubedili su Bojana Nikolica iz DS/a da im vodi kampanju na selu a dr Dzeladinovica da prevede URSove glasace u SPS. Tu su im sigurnih 3.000 glasova.
  Pups ce im doneti jos 1500 posto ima toliko penzionera a 500 glasaca im donosi Moma Antanaskovic iz Palmine stranke.
  SPS uspeva sa 5000 glasova da bude druga stranka u Aleksincu.

 • (+0) (-0)

  Ako lažem demantujte me 23.02.2014.
  Ako je ovo prepuna sala ja sam lud. A 5000 ima samo da sanjaju, baš zbog Dželadinovića, Bajatovića, Ružića, Čedinog oca - preduzimača, rodbinskog zapošljavanja u Aleksincu itd...

 • (+0) (-0)

  Vule 24.02.2014.
  Negde pise Rakic Cedomir, negde Cedica , negde Ceda, pa koje mu je pravo ime. Nego jel taj momak zavrsio neki fakultet

 • (+0) (-0)

  NocneTice 24.02.2014.
  Predizborni skup u 00:30 od koga li se kriju? Ili im foto-aparat ne nastelovan?

 • (+0) (-0)

  Artemije.... 24.02.2014.
  Ono što jes jes,pošten neki svet.Da li je konačno utvrdjeno čiju diplomu ima stanovita osoba koja je direktor u odredjenoj ustanovi pošto je bilo nedoumice oko toga.Jest malo delikatno pitanje ,ali mogla je nazvati redakciju i reći , to i to sam diplomirao(la)i ili imam još diplomski i mirna Bačka.Ovako zlonamerni mogu to koristiti na prizeman i nepristojan način.Ajd za to, ali neki bi i direkciju da kompromituju.Kao puno novca tamo ide,kao protočni bojler mu dodje, nije transparentno,nameštaju se poslovi, mislim bruka šta priča dokon svet i čaršija.Rezili pošten svet.To treba prekinuti.Da se ne osete ljudi povredjenim.Što se tiče gospode pomenute,ex direktora ZC,ex medicinskog tehničara iz Vukašinovca,sve su to veliki uglednici u svojim sredinama i daju nemerljiv doprinos razvoju Opštine Aleksinac.Moj glas najjverovatnije imaju,godinama pomno pratim dešavanja u Opštini i vidim da ide nabolje.Tendencija prosperiteta je evidentna tako da nema puno šta tu kritikovati.

 • (+0) (-0)

  sonja 24.02.2014.
  Ako i nije zavrsio fak.zavrsice ga...parama se sve da zavrsiti...a stranka je bas ko stvorena za takve 'kupovine'...ko da vise...bolje mesto kupi...ne zovu neke dzabe'357'

 • (+0) (-0)

  Mamdat 24.02.2014.
  Gosn Dđželadinović ceo mandat proveo po kafići a sad mu se i zubar pridružio... ko ne veruje nek prepodne obiđe kafiči. To što je Bolnica u situaciji goroj nego u vrem sankcija, što hitna izgleda ima sam jedno terensko vozilo, što nema najosnovnije opreme za spirometriju, što im rengen aparat valjda još ne radi pošto neznaju da rukuju, što za očno čekate po dva meseca i kod drugih specijalista, što vas za sitnicu šalju u Niš a oni vraćaju ko te pita! Opšte rasulo--- a zdravstvo vodi sps! i policiju vodi sps dačić lično a kriminal cveta, policija u jadnom stanju a pošten svet nezaštićen! Pa eto vi sps! Za opštinu i da ne pričam (dovoljno samo reći rodbinsko zapošljavanje!)


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima