Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

SNS organizuje besplatnu pravnu pomoć za građane

rss

11.02.2016.

U želji da izađe u susret građanima opštine Aleksinac, Savet za pravna pitanja Opštinskog odbora Srpske napredne stranke stranke u Aleksincu odlučio je da formira Kancelariju za pružanje besplatne pravne pomoći.

SNS organizuje besplatnu pravnu pomoć za građane

Imajući u vidu činjenicu da pravni saveti iziskuju određene troškove, Savet za pravna pitanja je odlučio da da svoj doprinos i to na taj način što će pružati besplatnu pravnu pomoć svim građanima opštine Aleksinac, bez obzira na stranačku pripadnost i političke stavove.

Građanima će na raspolaganju biti besplatna primarna pravna pomoć (informisanje i pravno savetovanje) iz oblasti funkcionisanja lokalne samouprave, ustanova i javnih preduzeća kao i pitanja koja se odnose na ostvarivanje prava iz radno-pravnih odnosa, svojinsko-pravnih odnosa i drugih grana prava.

Takođe, građanima će pravni tim biti na raspolaganju i kada se radi o pitanjima za ostvarivanje prava pred nadležnim državnim organim (katastar, MUP i sl.).

Obzirom da je pravna pomoć građanima svakodnevno potrebna Kancelarija za besplatnu pravnu pomoć će nastojati da ažurno i pojednostavljeno pruži odgovore na sva postavljena pitanja.

"Naša želja je da putem odgovora ukažemo na moguće pravce delovanja i da pružimo osnovne smernice i informacije vezane za rešavanje vašeg pravnog problema." kažu u Savetu za pravna pitanja aleksinačkog SNS-a.

Kancelarija nema za cilj da zameni angažovanje stručnih lica-advokata u rešavanju vaših problema.

Sva vaša pitanja možete postaviti neposredno članovima Saveta za pravna pitanja SVAKOG ČETVRTKA u prostorijama Srpske napredne stranke u Aleksincu u terminu od 17 do 18 časova, kao i putem e-mail na adresu [email protected]


# SNS savet pravna pomoć
@sns_aleksinac @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima