Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

SNS direktorka moćnija nego ikad

rss

15.09.2015. D. Ostojić

Direktorku PU Lane su mnogi vezivali za novu SNS kombinatoriku po kojoj je u toku plan o njenoj smeni.

SNS direktorka moćnija nego ikad

Istraživanjem ove teme saznali smo za par detalja, o kojima je u političkim kuhinjama vlasti bilo reči, i jedan od mogućih zaključaka je da Violeta Popović uživa bezrezervno poverenje predsednika OO SNS Aleksinac Nenada Stankovića i dela njegovih saradnika.

Jedna od verzija i razloga za smenu gđ. Popović bio je rešavanje zaposlenja potpredsednika OO SNS Aleksinac, profesora Slavoljuba Veličkovića.

Nakon što je profesor Veličković ostao bez posla, trebalo je rešiti to pitanje, a jedna od varijanti je bila upravo postavljenje za v. d. PU Lane, umesto Violete Popović. Ko je, i zbog čega, odustao od ovog plana nismo uspeli da saznamo. Ono što je realno stanje na terenu, jeste da je SNS direktorka moćnija nego ikada.

I pored toga evidentni su problemi unutar ustanove, o čemu svedoči i komentar našeg čitaoca:

"Ispod svakog nivoa je ovo što se kod nas radi. PU Lane je oduvek kao ustanova bila za svaku pohvalu i sada je što se tiče rada i odnosa prema svojim korisnicima. Činjenica je da su se međuljudski odnosi pogoršali od kada je gore navedena direktorka preuzela rukovodstvo nad ustanovom. Ružno je to što se ona meša u ono što je se ne tiče, ko se s kim druži, zabranjuje i rigorozno kažnjava one koji se druže s nekim ko njoj ne odgovara. Prost primer: od kad nije dobra s bivšom direktorkom Anicom zaposleni moraju da ignorišu Anicu, u suprotnom trpe posledice, od kad se zamerila s Grujom šikanira njegovu verenicu i svakog ko se s njima druzi, a da ne pišem o slučaju Danijele i Žike, itd. Ista pesma."

"Ovaj problem iz dana u dan postaje sve veći, tenzija raste, spletke i tračevi se šire tamo gde im nije mesto! Rejting je sve gori, ustanova na lošem glasu, ljudi ogorčeni, pojedini žive u strahu od nje i pokoravaju joj se. Opšti haos. Verujem da postoji rešenje za sve to i da će se uskoro sve rešiti na zadovoljstvo svih. "

Aleksinac Net je u par navrata pokušao da dođe do direktorke i u intervjuu pokuša da za čitaoce odgonetne sve teme, ali gospođa Popović do sada nikada nije pristala na razgovor.

 


# SNS intervju Lane PU Violeta Popović Nenad Stanković Aleksinac.Net Slavoljub Veličković
@sns_aleksinac @aleksinacnet @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima