Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Smenjen sekretar OO Nove Srbije

rss

14.04.2014. D. Ostojić

Kontaktirali smo predednika OO NS Aleksinac g-dina Zorana Stanojevića da potvrdi ili demantuje vest da je na sednici OO NS u proširenom sastavu smenjen dosadašnji sekretar OO g-din Novica Nešć

Smenjen sekretar OO Nove Srbije

Stanojević je ukratko izjavio :

Dana 10. 04. 2014. godine, na inicijativu dvojice visokih funkcionera NOVE SRBIJE g-dina Dejana Rajčića, podpresednika NOVE SRBIJE koji je koordinator za ovaj deo Srbije i ujedno član Izvršnog odbora NOVE SRBIJE, i g-dina Saše Milosavljevića podpredsednika Opštine Ražanj, predsednika OO NS Ražanj i člana Izvršnog odbora NOVE SRBIJE održana je vanredna sednioca OO u proširenom sastavu.

Na sednici imenovani su upoznali prisutne sa aktivnostima u radu Nove Srbije i sa odlukama sa zadnje sednice Izvršnog odbora. Ujedno su pohvalili rad OO i politiku koji isti vodi na lokalnom nivou. Zadovoljni su odnosom koji imamo sa SNS i ostalim strankama u Aleksinu, rejtingom i ugledom koji koji je ovaj odbor ostvario u kratkom roku. Izrazili su zadovoljstvom rezultatima izbora i našim aktivnim učešćem u tome i doprinosom koji smo dali u tome.

Nakon toga g- din Dejan Rajčić i g-din Saša Milosavljević oštro su i nedvosmisleno demantovali neke priče o tome, kako su se nedavno sastali sa sekretarom, da ga podržavaju i da Nešić ima odrešene ruke i njihovu saglasnost da može da smenjuje pojedine članove OO da je prijatelj sa g- g-dinom Sašom Milosavljević i da on stoji iza njega. Iznosio je i neke nesistine i o meni, kao predsedniku OO, pomenutim gospodinama. Nakon diskusije više članova koji su ukazivali na pomenute pojave direkno optuživši sekretara da remeti i unosi nemir u rad OO.

Usledio je predloga da se isti smeni sa mesta sekretara OO. Nakon toga pristupilo se glasanju gde je sa 24 glasa za i jednim protiv imenovani smenjen sa mesta sekretara stranka.
Za novog sekretara, privremeno je odlukom odbora, izabran g-din Dragoljub-Draško Đorđević iz Aleksinca. Imenovani je član naše stranke od osnivanja iste u Aleksincu.

Raduje me što je OO iskazao jedinstvo i čvrst stav prema rešavanju problema i što je iz ove sitacije izašao ojačan i jedinstven i uveren da sve probvleme i zadatke može u daljem radu uspešno da rešava i izvršava. Značajno je i to da rukovodstvo naše stranke prati naš rad i da je tu uvek kada nam zatreba pomoć ili podrška.

Na kraju bih dodao da je prisustvo dvojice visokih funkcinera naše stranke, njihov konstruktivan rad i direktan pristupna rešavanju problema oduševio sve prisutne u sali jer je bilo i onih koji nisu članovi obora i kojima nije uskraćeno pravo prisustva i diskusije na sednici sem prava da glasaju.

Dobili smo obećanje od g-dina Saše Milosavljevića da će nas uskoro ponovo posetiti što nas posebno raduje i mnogo nam znači.

 


# NS Nova Srbija Zoran Stanojević Ražanj Saša Milosavljević
@SrbijaNova @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima