Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

SDS za okupljanje protiv nekompetentne vlasti

rss

10.10.2015. SDS Aleksinac

SDS u narednom periodu kreće u stvaranje opozicionog bloka, sa strankama, pokretima i pojedincima, koji dele isto mišljenje u cilju promene aktuelne vlasti.

SDS za okupljanje protiv nekompetentne vlasti

OO SDS u Aleksincu smatra, da je Srbiji potrebna promena aktuelne, nekompetentne vlasti, gde SDS i njen lider Boris Tadić ima kapacitet da bude centar ujedinjenja istinski opoziciono orjentisanih stranaka, pokreta i pojedinaca. Srbiji je potrebna snažnija opozicija, što bi značilo i povratak demokratije u Srbiji. SDS u narednom periodu kreće u stvaranje opozicionog bloka, sa strankama, pokretima i pojedincima, koji dele isto mišljenje u cilju promene aktuelne vlasti.

U nedelju 11.10.2015. god Socijaldemokratska stranka i Narodni pokret Srbija, u Nišu, potpisaće Sporazum o strateškoj saradnji, što predstavlja početak stvaranja opozicionog bloka, gde SDS i njen lider Boris Tadić predstavljaju centar okupljanja opozicije.

OO SDS u Aleksincu poziva sve zainteresovane, a koji su protiv loše i nekompetentne vlasti, na okupljanje u cilju promene aktuelne vlasti.


# Niš Boris Tadić SDS Narodni pokret Srbija
@socdemstranka @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima