Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje za javnost Opštinskog odbora DSS Aleksinac: Dovedite i Blera

rss

23.03.2015. Opštinski odbor DSS Aleksionac

U utorak 24.marta u Aleksincu biće obeleženo 16 godina od početka NATO agresije na Srbiju. Najavljeno je da će događaju prisustvovati predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić.

Saopštenje za javnost Opštinskog odbora DSS Aleksinac: Dovedite i Blera

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Aleksincu traži od lokalne vlasti da uputi zvaničan poziv na ovu manifestaciju predsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom velikom prijatelju Toniju Bleru. To bi bila odlična prilika da sva trojica, presednik, premijer i njihov  prijatelj Bler objasne građanima Aleksinca i Srbije šta su to sve učinili i čine za naše dobro.

Mogao bi Toni Bler da održi seminar (koji će rado platiti poreski obveznici iz budžeta) o pozitivnim efektima „Milosrdnog anđela“ na građane Aleksinca i Srbije. Možda se osvrne na drastično uvećan broj malignih oboljenja u poslednjih petnaestak godina ili na ekonomski bum koji doživljavamo, samo toga nismo svesni.
Pretpostavljamo da bi premijeru Vučiću bilo neprijatno koliko nam dobro ide, a da bi predsednik Nikolić odmah potom  objavio novi naučni rad.

Ako su predsednik i premijer zaboravili šta se dešavalo u proleće 1999.godine, građani Aleksinca sigurno nisu. Oni koji se sve jasnije odriču Kosova, koji svakog dana utvrđuju svoju istorijsku ulogu EU vazala mogli su da izaberu neki drugi dan da posete Aleksinac. Ovom gradu rane od pre 16 godina još nisu zarasle, niti će ikad. Ne treba sipati so na te rane.

Oni koji ratne zločince i ubice srpske dece zovu prijateljima i pozivaju ih da sa njima ćaskaju uz kafu nisu ovde dobrodošli. Ako su ipak ubeđeni da čine dobro za ovu zemlju i njene građane, neka Dačić pozove svoje NATO prijatelje, a Vučić nek dovede Blera. Po onoj staroj da se zločinac uvek vraća na mesto zločina. Mi, građani Aleksinca, ćemo se  „zahvaliti“ kako dolikuje.

Nama koji nismo zaboravili ostaje 5.april da u miru obeležimo 16 godina od pogibije naših sugrađana. Medijsku predstavu koju vlast priprema za 24.mart sa sve tobože zabrinutim predsednikom ne želimo da gledamo. Možda se pokaže da nismo u pravu, možda nas predsednik Nikolić iznenadi  izvinjenjem.

 

Komentara: 4


# DSS NATO saopštenje bombardovanje Tomislav Nikolić Toni Bler
@dsscentar @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+20) (-5)

  da cirkus bude kompletan 23.03.2015.
  Svaka čast za saopštenje. Nisam fan DSS, ali od ovih SNSovaca nema gorih. Da bi pokazali koliki su Evropejci morali su i Blera da goste ko da im je najmiliji. Ubiše se da pokažu kolko su poslušni. Nekad ga proglašavali ratnim zločincem i pisali mu krivične prijave, a sad ga plaćaju da im drži kurseve. Ni trunke dostojanstva. Bruka i sramota ko nam vodi zemlju.

 • (+16) (-6)

  nikad u NATO! 23.03.2015.
  E baš tako, nisu ni ovi iz DSS cvećke ali ako već mora čovek da bira, DVERJANI DSS I RADIKALI MU DODJU JOŠ NAJJNORMALNIJI.
  NIKAD U NATO I EU,TAČKA!

 • (+11) (-1)

  Ksenija 24.03.2015.
  Bruka! Toliko o njihovom "patriotizmu".Pljunuli ste na sve one poginule i postradale,sram vas bilo!

 • (+2) (-1)

  Nikad u NATO 25.03.2015.
  Pre neki dan Dačić potpisao novi sporazum sa NATO, još malo pa ćemo i članstvo da tražimo. Ovi nazadnjaci se bratime s Blerom. Onda svi zajedno liju krokodilske suze i tobože žale za žrtvama bombardovanja za koje su i sami pomalo zaslužni. Kakvi licemeri i lažovi! Od sutra će Vučić, Toma i Dačić opet da se izvinjavaju i ponižavaju samo da bi ostali na vlasti.Fuj!


[ Dodaj komentar ]


Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima