Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje za javnost APP-a

rss

22.10.2012.

Aleksinački pokret za promene je nakon lokalnih izbora imao kratku pauzu u svom radu. Nakon analize rada APP-a u prošlosti donete su odluke da se Aleksinački pokret za promene registruje kao udruženje građana.

Saopštenje za javnost APP-a
U toku usaglašavanja stavova APP je pretrpeo pojedine izmene u strukturi članstva. Dvojica koopredsednika Dušan Ostojić, Miloš Paović, i nosilac izborne liste Jovan Živić su u razgovoru sa članstvom APP-a i odborničkim kandidatima postigli sporazumni dogovor o budućnosti APP-a.

Miloš Paović je odlučio da nastavi svoj politički angažman u Pokretu za promene dr Branislava Katančevića, a Jovan Živić i Dušan Ostojić su odlučili da nastave rad u okviru APP-a. U toku je proces registracije APP-a kao udruženja građana.

Navodimo da su razgovori o sporazumnom raskidu saradnje sa Milošem Paovićem protekli u mirnoj i fer atmosferi.

Aleksinački pokret za promene nastavlja svoj rad kao samostalna i nestranačka organizacija sa istim ciljevima zbog kojih je i formirana. Logo APP-a ostaje isti, dobili smo odobrenje gospodina Gorana Dojčinovića, idejnog tvorca logoa, da taj logo može ostati naš zaštitni znak.

U narednom periodu javnost će redovno biti obaveštavana o svim aktivnostima APP-a.


# Dušan Ostojić Jovan Živić Miloš Paović Aleksinački pokret za promene udruženja građana
@zubarcina @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima