Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje OO DS

rss

29.07.2015. Boban Ranđelović

Saopštenje prenosimo u celosti

Saopštenje OO DS

Poštovani građani opštine Aleksinac.

Svakog dana uočavam probleme koji se ne rešavaju iz prostog neznanja, ili nepostojanja želje za njihovim rešavanjem. 

Jedan od poslednjih u nizu su kontejneri, tj. mesta na kojima se oni postavljaju. Živim u ulici Majora Tepića i u subotu su volšebno nestali iz prolaza između zgrada. Našao sam ih na uglu ulice Majora Tepića u Dušana Trivunca. Za one koji se ne sećaju, to je bilo njihovo mesto do pre četiri godine. A onda dva dana nakon toga se ponovo vraćaju na staro mesto. Nadao sam se da su ih slučajno odneli na pranje, ali na žalost nisam te sreće da je civilizacija u Aleksincu toliko napredovala, pod naprednjacima... 

Problem je dakle sledeći. Očigledno je da plana o raporedu kontejnera, tzv. Katastra, nema. To je volja par čelnika. A njima je bitno samo da naplate. Napominjem da ovo nije jedini slučaj. Netragom je nestao kontejner i iza Doma Zdravlja.

U toku je građevinska sezona, udarno vreme za realizaciju projekata Aleksinačkih lidera. I šta se renovira ili gradi? Kupljene su prostorije „Agrokonolijala“, iznad stare robne kuće, od Naših para, a nismo krenuli niti jedan korak. Imamo tri obrazovne ustanove koje stoje sa izgradnjom. Fasade zgrada padaju na trotoare. Park „Brđanka“ je u očajno mračnom stanju. 

Da se podsetimo i čuvenog puta pored reke Moravice za čiju se izgradnju lično Predsednik zalagao krajem 2014. godine, i prozivao u Skupštini opoziciju da je glupa, mada je njegov saradnik 2013. godine tu predlagao parking? Ko je sada prevario narod i Odbornike? A kada smo kod parkinga, šta se desilo sa onim iza Katastra? Da li je preči Opštinski? Da li ste napravili neki put? Stazu? Puteljak?

Predsedniče, leto je, idite u druge, okolne gradove. Jer Vas u našem gradu nema. Pogledajte šta se u njima gradi i radi, ako već ne znate. A od ovolikog nerada, mene bi bilo sramota.

 


# DS Boban Ranđelović parking kontejneri Dušana Trivunca
@demokrate @


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima