Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje: Odgovorno za Aleksinac

rss

21.03.2016. Boban Ranđelović

Ne želimo da obećavamo. I nećemo. Želimo da radimo.

Saopštenje: Odgovorno za Aleksinac

Poštovani sugrađani. Svedoci smo beskonačnih predizbornih obećanja, laži naših „voljenih“ Opštinara i atentata  na naše umove i inteligenciju. Nije potrebno mnogo truda da svako nepristrasan vidi ko i kuda vodi ovaj „brod“.

Socijalisti Čedomira Rakića obećavaju radna mesta u još nezavršenoj privatnoj fabrici, koristeći privilegovan položaj oca potpredsednika opštine, koji je izvođač radova.  „Boj se čoveka koji se ničega ne stidi“. Kako možete nakon svega što je ovaj narod prošao da ih i dalje lažete? Obećavate? Koristite i poslednji tračak ljihove nade zarad Vaših političkih interesa i udobne fotelje?

Sramna Naprednjačka kamarila zamazuje oči smešnim trotoarima i čdnovatom ulicom od 800 metara koju „završavaju“, baš čudno, pred izbore. Otvaraju poštice koje inače neće raditi, jer imamo „zabranu zapošljavanja“, ali moraju negde da se slikaju, jer laži su se istopile, a obećanja? Njih imaju na pretek. Juče sam u Subotincu od naših sugrađana čuo da su čak na PET MESTA obećali posao. Pomnožimo to sa brojem većih sela i dobijamo cifru od 200-250 ljudi. Nadam se u privredi, ali na žalost nesposobni i nestručni nemaju koga da dovedu, jer niko ne želi da investira u Suhotnu ili Adrovcu. To znači da opet lažete i opet obećavate. I tu kraja nema.

Bruka „bivšeg URSa“ je još veća, po svaku cenu da se ide na izbore. Pa zar je sramnije raditi u Pošti nego ljude gledati u oči i lagati?

Ne želimo da obećavamo. I nećemo. Želimo da radimo. Da napokon proverene i sposobne ljude postavimo na zasluženo mesto i ovoj opštini ponudimo alternativu. Mislimo da je Neše i radikala bilo dovoljno za jedan život Aleksinca. Mislimo da je vreme da se pokaže Odgovornost. Proverite naše biografije. Poverite naše rezultate. Očekujte samo još bolje. Očekujte Odgovorno za Aleksinac.


# Boban Ranđelović izbori saopštenje Odgovorno za Aleksinac
@


 



Budite obavešteni

Dozvoljavam da mi ovaj portal dostavlja obaveštenja o najnovijim vestima