Aleksinačke vesti - novosti Aleksinac
Search
cirilica | latinica

Saopštenje Dveri povodom nenamenskog trošenja opštinskih budžetskih sredstava

rss

18.12.2014. Info služba Dveri Aleksinac

Ono što je u proteklom periodu bilo javna tajna i ono što svi mi znamo iz ovih ili onih izvora, potvrdio je i državni revizor.

Saopštenje Dveri povodom nenamenskog trošenja opštinskih budžetskih sredstava

Vladajuća, da ne kažemo kriminalna, struktura u Aleksincu nenamenski je potrošila 275.000.000 dinara u 2013-oj godini, a verujemo da ta praksa nenamenskog trošenja para poreskih obveznika i dan danas traje.

Na delu je jedno nedomaćinsko i bahato vođenje opštine gde se brine samo za interese jednog partijskog klana koji je privatizovao opštinu, dok je opšti interes u drugom planu. Ako je i u drugom. Ovo što je državni revizor konstatovao se kratko i jasno zove - pljačka. I ovo je jasan signal da tome mora da se stane na put i da moramo svi zajedno da se odupremo ovom parazitskom sistemu.

Kada kažemo svi, mislimo na sve organizacije i na sve pojedince iz ove opštine koji smatraju da je ovako nešto nedopustivo i koji politiku i rad u opštem interesu ne shvataju onako kako je shvataju Nenad Stanković i njegova koalicija.

Ujedno, pozivamo Nenada Stankovića da podnese ostavku na mesto predsednika opštine, kao moralni čin. Jer za vreme njegovog predsednikovanja ni jednom nismo doživeli da Aleksinac u pisanim ili elektronskim medijima bude spomenut u pozitivnom kontekstu, jer iza njega i njegovih saradnika i ne stoji ništa vredno pažnje i poštovanja.

Jedine rubrike u kojima nas kao opštinu spominju su crni humor i rubrika verovali ili ne. A polako stižemo i do rubrike kriminal, jer nepoštovanje propisa i nenamensko trošenje 275.000.000 dinara drugačije ne može da se nazove, sem kriminalnom radnjom.

Prema tome, najmanje što Nenad Stanković može da uradi u ovom momentu jeste da podnese ostavku i da na taj način i sam da doprinos spašavanju ove opštine.

 

Komentara: 3


# budžet rasipništvo Dveri Nenad Stanković ostavka trošenje
@SPDveri @ 

▲ ▼ [+][-]


 • (+8) (-0)

  Genije 18.12.2014.
  Botoviiiiii gde ste?

 • (+14) (-2)

  Ono što svi odavno znamo 18.12.2014.
  Ajd svi da ćutimo kao da ništa ne znamo. Ti spavaš, tvoji su kapci teški. Ti spavaš, tvoji su kapci teški. Ti spavaš, tvoji su kapci teški ...

 • (+11) (-0)

  nemanja 18.12.2014.
  Bravo,momci!Nazvali ste to pravim imenom.PLJAČKA!Naših para.Malo im je što o našem trošku primaju platu za nerad,voze se službenim kolima,žderu i lošu po kafanama na naš račun!?I nije samo Neša u toj priči!Zaboravili ste gazda Čedu i gazda Gruju!TRIO MANJIFIKO!


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}